Cum sa va pastrati pielea sanatoasa pe tot parcusul anului?

Visul oricarei persoane este o piele sănătoasă,clară și vibrantă.Cu toții ne dorim să avem acel aspect impecabil, fără machiaj, fiind capabili să arătăm strălucitori și oarecum fără pori, desigur, și fără cosuri.

Nu putem avea toți un efect facial constant și, având în vedere situația actuală, mulți ar putea să se teamă să viziteze cosmeticianul atât de des.

Astfel, avem metode, sfaturi și trucuri naturale care vă vor ajuta să vă păstrați pielea cât mai limpede și fără cusur, pe tot parcursul anului!

Investiți timp în rutina, îngrijirea de sine și îngrijirea pielii, este vital să vă oferiți încredere, precum și să vă permiteți să fiți acea persoană strălucitoare fără griji, cu sau fără machiaj.

Păstrați-vă hidratat

Să vă asigurați că beți apă și să rămâneți hidratat este important pentru întregul corp, totuși, care este cel mai mare organ al corpului? Pielea!

Celulele dvs. sunt compuse din apă și au nevoie de aceasta pentru a rămâne funcționale, hidratate și nu uscate. Se recomandă să beți jumătate din greutatea corpului în apă pentru a vă menține sănătatea corpului și a pielii.

Oamenii declară că au o piele mai clară, precum și că simt că sunt mai hidratati, acest lucru poate încetini și procesul de îmbătrânire.

Protectie solara

Fie că cerul este înnorat sau perfect senin, razele solare încă îți pătrund pielea și au proprietăți dăunătoare.

Se spune că cancerul de piele este cel mai răspândit în prezent în America.

Aplicarea SPF pe tot parcursul anului vă protejează pielea, dar important, scade probabilitatea îmbătrânirii și încetinește acest proces de îmbătrânire.

Se știe că soarele provoacă riduri timpurii, tocmai de asta ne propunem să le îndepărtăm!

Mănâncă bine

Ești ceea ce mănânci, în acest caz, ceea ce mănânci poate afecta aspectul și compoziția pielii tale. Mulți oameni care mănâncă mult zahăr și carbohidrați rafinați declară că au mai multe erupții și o piele proastă.

Acest lucru se datorează faptului că provoacă o creștere a nivelului de cortizol, iar zaharurile se lipesc de colagen, care apoi îl slăbește.

Pentru a avea o piele proaspătă și sănătoasă, ar trebui să mănânci grăsimi sănătoase, care se găsesc în pește și nuci.

Consumul de fructe și legume este la fel de important pentru sănătatea ta de zi cu zi ca și pentru pielea ta.

Exerciții

Am crezut că exercițiile și transpirația vor avea un efect negativ asupra pielii, cu toate acestea, este de fapt benefic. Exercițiul fizic crește fluxul sanguin și vă menține celulele proaspete și funcționale. Prin creșterea fluxului sanguin, acest lucru permite eliminarea rapidă a deșeurilor și transportarea radicalilor liberi de pe piele.

Este important să vă mențineți pielea curată înainte și după aceea, astfel încât transpirația să nu stea prea mult timp, dar exercițiile fizice vă ajută, de fapt, la apariția și procesele pielii.

Somn suficient

S-a dovedit că lipsa somnului provoacă hiperpigmentare, ceea ce duce la cearcănele întunecate sub acei ochi frumoși. Asigurându-vă că vă odihniți suficient și dormiți suficient, vă repară celulele, le permite să crească și, prin urmare, este un proces de întreținere a pielii. Somnul este important pentru o funcționare sănătoasă a întregului corp și a minții.