Va mutati in casa noua? Beneficiati acum de cea mai buna oferta saci de vidat!

Ati folosit pana acum sacii de vidat pentru depozitarea hainelor de iarna si in curand trebuie sa va mutati intr-o casa noua. Dintr-o data va ganditi ca s-ar putea sa fie util sa va procurati cateva seturi de saci de vidat pe care sa-i folositi pentru ambalarea lucrurilor pe care urmeaza sa le mutati la noua locatie.

Felicitari! Ideea este binevenita. Si pentru a va bucura din plin de toate avantajele acestei metode ingenioase de ambalare rapida si de minimizare a spatiului, va aducem in atentie cea mai buna buna metoda de economisire a spatiului: sacii de vidat haine. Vezi oferta de saci de vidat cea mai avantajoasa pentru tine si fa o alegere in functie de nevoile tale si pret.

Cea mai avantajoasa oferta saci de vidat 

Daca va mutati cel mai probabil aveti nevoie de saci de vidat mai mari pentru a putea impacheta rapid si eficient cat mai multe articole vestimentare. De aceea va propunem ofera saci de vidat 80 x 110 cm la 9 lei/ bucata. Achizitionati mai multe bucati din aceasta dimensiune si folositi sacii pentru ambalare eficienta. 

De ce sunt indicati sacii de vidat pentru ambalarea hainelor cand va mutati in casa noua?

– pentru ca sunt mai rezistenti decat sacii menajeri si pungile obisnuite. Riscul ca sacii menajeri sa se rupa in timpul transportului este semnificativ mai mare decat in cazul sacilor de vidat. Acestia sunt mai rezistenti. Tot ce trebuie sa faceti este sa va asigurati ca nu lasati in apropierea lor obiecte ascutite sau avand colturi ce i-ar putea perfora. In plus sunt transparenti si va ajuta sa aflati dintr-o singura privire ce contine fiecare.

– pentru ca sunt mai ieftini decat cutiile voluminoase. In general cutiile sunt cele mai folosite elemente pentru ambalarea obiectelor care fac obiectul mutarii dintr-o casa in alta. Avantajul lor este ca pot fi folosite pentru orice fel de obiecte: carti, lucruri de valoare, mobila, haine, electronice si electrocasnice etc.

Dezavantajul lor este sa sunt mai costisitoare si nu rezolva problema economisirii spatiului.Desigur, nu puteti folosi saci de vidat pentru ambalarea altor obiecte in afara hainelor si a altor articole textile, dar strict pentru aceste lucruri se merita sa va bucurati de toate avantajele pe care vi le ofera. Compactati hainele, paturile, pernele, cuverturile etc in saci de vidat si folositi cutii pentru toate celelalte obiecte.

Nu renuntati la cutii, dar utilizati-le cat mai eficient acolo unde chiar conteaza. Pentru protejarea sacilor plini cu haine si vidati, va recomandam asezarea lor intr-o cutie mai mare, in timpul transportului spre noua locatie. 

– pentru ca va permit sa organizati un transport eficient (deoarece veti compacta foarte mult hainele si articolele voluminoase). La nevoie, acestea pot fi transportate cu o masina mica, o singura data – fara sa fiti nevoit sa faceti mai multe drumuri.

– pentru ca la destinatie puteti despacheta rapid hainele de care aveti nevoie. Pur si simplu desfaceti valva superioara cu care sunt prevazuti sacii si lasati aerul sa patrunda in interior. Desfaceti fermoarul si scoateti hainele. 

– pentru ca puteti mentine in saci de vidat acele haine din extra-sezon; le puteti aseza direct in spatiul prevazut pentru depozitare in noua casa. 

– pentru ca sunt foarte versatili si pot fi folositi pentru ambalarea unul numar impresionant de articole. Sacii de vidat sunt destinati exclusiv ambalarii produselor textile, dar aceasta categorie este destul de extinsa.

Iata doar cateva obiecte ce pot fi comprimate in saci de vidat si pe care veti dori sa le mutati la noua locatie: lenjerie de pat, paturi, perne, plapume, covorase mici, cearceafuri, geci groase de iarna, fete de masa, prosoape de baie sau de bucatarie, halate de baie, pilote, hainele copiilor, toppere de saltele, huse, esartfe, caciuli, fulare, manusi, pilote etc, camasi, pantaloni etc.

Toate acestea pot fi vidate fara probleme pentru a fi cat mai bine protejate de praf, mizerie si umezeala atunci cand va mutati intr-o casa noua.