Tot ce trebuie sa stii despre alegerea unui avocat bun de drept civil

Legea prevede tuturor din aceasta tara drepturi si privilegii care le garanteaza siguranta, libertatea si capacitatea de a trai bine. Din pacate, aceste drepturi sunt uneori incalcate de politicieni, departamente de politie, grupuri de ura si alte organizatii, in fiecare zi.

Scopul drepturilor civile este de a proteja oamenii impotriva discriminarii si hartuirii pe motive de dizabilitate fizica sau psihica, sex, religie, rasa, origine nationala, varsta, statut de membru al serviciilor uniforme, orientare sexuala sau identitate de gen. De asemenea, pastreaza drepturile individuale, cum ar fi intimitatea, libertatile de gandire si constiinta, exprimarea, religia si libertatea de miscare.

Daca sunteti victima discriminarii sau daca drepturile dvs. au fost incalcate de guvern sau politie, avocatul care va poate ajuta este numit avocat pentru drepturile civile. Alegerea unui avocat bun de drept civil este una dintre cele mai importante decizii care decide succesul sau esecul unui caz.

Un avocat pentru drepturi civile va ajuta sa protejati drepturile personale pe care vi le acorda guvernul. Atunci cand cineva incalca aceste drepturi, un avocat bun de drept civil va poate ajuta sa-l determinati sa opreasca aceste incalcari sau sa va ramburseze orice prejudiciu care v-a fost facut. Drepturile dvs. civile sunt specificate in constitutiile federale si de stat, si in legile privind discriminarea. De fapt, avocatii pentru drepturile civile sunt uneori numiti avocati pentru discriminare, deoarece trateaza frecvent cazuri care implica o persoana care este tratata diferit in functie de sex, varsta, etnie sau orientare sexuala.

Ce face un avocat pentru drepturile civile?

Avocatii drepturilor civile protejeaza persoanele si grupurile de discriminare si alte incalcari ale drepturilor civile prin procese si negocieri de solutionare. Drepturile dvs. civile includ:

– Libertati de exprimare, religie, intrunire – Dreptul de a adresa petitii guvernului – Dreptul la un proces procedural echitabil – Libertatea de discriminare pentru clasele protejate, care sunt caracteristici precum sexul, rasa si originea nationala

Cat costa un avocat bun de drept civil?

Avocatii folosesc diverse metode de facturare, dar multi avocati in domeniul drepturilor civile percep fie o rata orara, fie o situatie de urgenta. Contingenta inseamna ca nu va trebui sa platiti nimic in avans, dar avocatul dvs. va lua un procent daca castigati cazul. Daca nu castigati, avocatul dvs. nu va primi nicio plata. Discutati cu avocatul dvs. si configurati o structura de facturare si o taxa in avans.

La ce ar trebui sa ma astept atunci cand lucrez cu un avocat pentru drepturi civile?

Legile drepturilor civile sunt complicate si poate fi greu sa dovediti o incalcare. Daca cererea dvs. de discriminare este contestata, cazul dvs. poate fi un proces indelungat. In general, veti solicita daune in loc sa cautati sa modificati regulile sau reglementarile. Un avocat bun de drept civil va poate sfatui cu privire la sansele de a castiga cazul dvs. si la calendarul la care va puteti astepta.

Legislatia si hotararile judecatoresti pot schimba legile, dar nu pot schimba actele si practicile institutionalizate. La fel ca in orice lege, nerespectarea discriminarii ramane nepedepsita pana cand cineva o detecteaza si o raporteaza. Acordurile de nedivulgare, confidentialitatea salariului, politicile nepublicate la locul de munca si alte acorduri, contribuie la minimizarea sanselor de descoperire.

Daca credeti ca un angajator, bancher sau orice alta entitate v-a discriminat, este important sa consultati un avocat bun de drept civil. Un avocat cu experienta in domeniul drepturilor civile intelege probleme complexe care implica probe legale.

Procesul de prezentare a unei cereri de drepturi civile este complicat si sensibil. Daca credeti ca sunteti victima unui act discriminatoriu, trebuie sa luati masuri imediat. Un avocat cu experienta in drepturi civile va va oferi indrumarile de care aveti nevoie.