Sfaturi cum sa fii mai social

Sa fii extrovertit este ceva actual, este de asemenea starea sau obiceiul de a fi preocupat in mod predominant si de a obtine satisfactie din ceea ce se afla in afara sinelui. Cu alte cuvinte, extrovertitii apreciaza atentia celorlalti si castiga energie din interactiunile sociale. Daca doresti sa obtii mai multa satisfactie din lumea inconjuratoare si sa te bucuri de interactiuni sociale, o poti face fara a schimba cine esti.

Daca te simti izolat si simti ca vrei sa fii mai extrovertit, citeste mai jos

Valoreaza viata sociala

Este important sa te concentrezi asupra marilor calitati pe care le au extrovertitii: in general, isi fac prieteni usor, se simt confortabil cu multimile si pot mentine o petrecere. Desi este adevarat ca atat extrovertii, cat si introvertii au dezavantaje concentreaza-te asupra binelui. Este usor sa te gandesti la extrovertiti intr-o lumina negativa – oamenii cred ca vorbesc inainte de a gandi si ca sunt preocupati excesiv de superficial. Nu este adevarat! Extrovertitii sunt la fel de intuitive si meditativi ca introvertii. Daca doresti sa devii extrovertit, va trebui sa asociati cu atribute pozitive – si exista multe. Definitia unui extrovertit este cineva care se reincarca atunci cand este in preajma oamenilor. Asta e tot. Sunt capabili sa gandeasca profund si sa fie buni ascultatori. In general, au abilitati sociale bune si sunt foarte prietenosi.

Imagineaza-te o persoana sociala

Este adevarat: unii extrovertiti sunt falsi. Gandeste-te la un vanzator de masini care ii preseaza pe oameni sa isi cumpere produsul – acesta este genul de extrovertit pe care nu doresti sa fii. Si nu trebuie sa fii. Poti fi orice fel de extrovertit doresti. Unii extrovertiti sunt chiar timizi! Care sunt calitatile extrovertitului tau ideal? Poate ca se simt in largul lor in grupuri, poate vorbesc mai mult, poate au inceput petrecerea. Orice ar fi, acestea sunt lucruri pe care le poti realiza. Este un obicei simplu. Gandeste-te la cateva lucruri si noteaza-le. ,,A fi mai extrovertit” este un obiectiv greu de atins; ,,a vorbi mai mult” este ceva mult mai realizabil.

Afla ca suntem toti ambiverti

Cu atentie: cercetarile spun ca majoritatea dintre noi suntem ambiverti. Unii oameni sunt la un capat (introvertiti), unii oameni sunt la capatul opus (extrovertiti), dar marea majoritate dintre noi suntem undeva la mijloc. Chiar daca esti in cea mai mare parte introvertit, ai cel putin cateva caracteristici extrovertite. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti extragi tendintele extrovertite. Sa stii ca s-ar putea sa te simti mai bine decat in momentele in care te simti introvert. Iar daca simti ca a fi extrovert ti se potriveste mai bine, de ce sa nu incepi sa-ti creezi si viata romantic. Esti curajul si plin de energie noua, si vrei sa vorbesti cu o fata, poti merge la un club sau poti accesa matrimoniale gratuite Iasi, site-ul unde iti vei putea dezvolta viata sociala, mai mult decat oriunde. Doar creeaza pagina, indiferent ca esti din Iasi, Cluj, Bucuresti sau Arad. Oriunde ai fi, de ex Arad, acceseaza anunturi matrimoniale Arad, si incepe sa te simti extrovert. Scrie femeilor sexy si frumoase care asteapta sa fie contactate de tine. Va cel mai bun inceput pentru viata ta sociala.

Realizeaza ca poate fi foarte dificil

Daca esti extrem de introvertit, a fi extrovertit va fi incredibil de epuizant. Acesta ar putea fi un obstacol care dureaza ani de zile. Daca te confrunti, nu forta nimic. In schimb, ia in considerare acest lucru: culturile occidentale apreciaza extrem de mult extroversia – cele orientale nu la fel de mult. Este posibil ca aceasta dorinta de a fi extrovertit nu este o dorinta innascuta si mai degraba este una care se invata? I-a in considerare acceptarea introversiunii tale – introvertii sunt la fel de necesari pentru societate precum extrovertitii.

Observa

 Incepe prin observarea extrovertitilor din jurul tau. Observa cum exista diferite tipuri si cum prospera in diferite situatii. Unii s-ar putea sa fie pe partea de sus a jocului lor in grupuri mici, in timp ce altii sunt pe partea de sus a jocului lor in multimi mari. Unii s-ar putea chiar introverti in anumite situatii! De asemenea, aloca-ti timp pentru a observa ce crezi ca-i face extrovertiti. Aminteste-ti acest lucru: unii extrovertiti sunt timizi in mod natural. Doar pentru ca o persoana este timida nu inseamna ca nu isi ia energia de la altii. Vrei sa fii mai increzator ? Sa iesi mai des? Ce alte trasaturi, in afara de extroversiune, prezinta acesti oameni pe care ai dori sa le imiti?