Ce isi doresc barbatii?

Desi toata lumea vrea sa stie ce gandesc femeile, de data aceasta fashion blogger-ul George Enache (georgeenache.com) nu spune, fara menajamente, ce-si doresc barbatii.

Daca ar fi sa raspund la intrebare dupa tiparele clasice, as fi tentat sa spun ca barbatii isi doresc o viata aventuroasa, multi cai putere, fotbal si bere. Restul este Dark Nebula. Dar așteaptă, mai sunt! Noi, barbatii, suntem fiinte complexe si va rog, stimate doamne si domnisoare, sa nu va amuzati. Si nu ne place deloc celebra comparatie cu … animalul grohaitor. Suntem exact ca si voi. Facuti din acelasi aluat. Desi, biblic vorbind, voi sunteti framantate din aluatul nostru. Stiti faza cu coasta luata din Adam si… Voila, femeia! Dar pana la urma avem aceleasi component: suflet, inima, emotii, sentimente.

Si totusi, ce-si doresc barbatii? Ati incercat sa aflati raspunsul vizionand filme si citind carti pe aceasta tema. In jurul intrebarii cu pricina s-au purtat interminabile discutii intre femei. Printre zambete, hohote de ras, rimel scurs, crize si multe cafele. Intr-un final, intrebarea ramane. Ei bine, exact ce-ti doresti si tu, draga femeie. Sa fim fericiti. Cu alte cuvinte, impliniti profesional si sentimental. Raspunsul este simplu, cat ai zice „MEN”!

Succesul in cariera este imperios necesar pentru un barbat. A izbuti pe plan profesional inseamna putere, influenta si bani. Si ce ar fi un barbat fara putere? Dar ce ar fi un barbat fara femeie? Fiind intrebat „Cum ar fi barbatii fara femei?”, Mark Twain a raspuns: „In primul rand, fericiti! Apoi putini, putini, din ce in ce mai putini! ”. Si Kazimierz Matan spune ca: „Barbatul fara femeie este ca ogorul plin de buruieni.”. Ai un zambet larg pe toata fata? Sunt convins! Orice femeie citind de asemenea declaratii aproape ca nu isi mai incape in propria piele. Trebuie sa admitem ca puternic un barbat si succesul in societate sunt generate de iubire. Si cine nu iubeste cu adevarat nici nu traieste cu adevarat!

In acest punct al discutiei se mai ridica o intrebare. Ce isi doresc barbatii de la femei? O sa incep prin a spune ca barbatii vor femei frumoase. Insa frumusetea fizica nu are nimic de-a face cu ceea ce esti TU cu adevarat. Totul pleaca din interior si asta conteaza. Pentru restul lucrurilor există saloane de infrumusetare. Dar dacă interiorul unei femei este antonimul frumusetii fizice inseamna ca exteriorul e la fel de atragator ca betonul murdar la o statie de metrou. Imi pare rau, dar e adevarat.

Astazi avem ceea ce se numeste social media si este CV-ul vostru pentru barbati. Asa ca mare grija la content! Sincer vorbind, barbatii nu isi doresc o femeie care este peste tot, doing everything, with everyone. Daca facebook-ul unei persoane spune tot, dispare misterul, dorinta de a cunoaste, de a explora. Este incitant sa ai conversatii cu substanta. In plus, barbatii sunt atrasi de femeie inteligenta. Viata nu se rezuma la discutii despre genti, pantofi sau farduri. Si, sa fim seriosi, nu trebuie sa fii absolvent de Harvard ca sa impresioneze prin bagajul de cunostinte.

E nevoie de curiozitate, restul vine de la sine. Stiti de ce? Curiozitatea este una din caracteristicile permanente și cu siguranță ale unei minti viguroase. Barbatii mai au nevoie de afectiune. In viziunea femeilor, barbatii sunt fiinte infidele. Sondajele si studiile au demonstrat ca actul de tradare sexuala nu ar trebui sa fie considerat o caracteristica definitorie a barbatilor. E un mit. Punct. Pe final, as dori ca barbatii sa nu se mai poarte cu femeia ca un urangutan cu o vioara. Sa-si doreasca sa fie ceea ce sunt ei cu adevarat. BARBATI! Atat.