Lucruri pe care nimeni nu ti le spune despre intalnirile online

Daca sa iti gasesti marea iubire este una dintre rezolutiile tale din acest an, din punct de vedere statistic, acum este momentul sa dai o sansa aplicatiei de intalniri. E mai putin infricosator decat crezi. Nu stii niciodata pana nu incerci, nu? Daca o urasti absolut, poti oricand sa stergi aplicatia si sa uiti ca s-a intamplat vreodata. Iata ce trebuie sa stii inainte de a apasa butonul de instalare.

Oricine si toata lumea foloseste aplicatii de intalniri

A fost odata ca niciodata un stigmat asociat intalnirilor online pe un site de matrimoniale. De exemplu, „Este pentru oamenii care sunt super disperati de dragoste” sau „Este pentru pustnicii incomozi din punct de vedere social care nu-si parasesc niciodata camera” sau orice altceva.

Aceste tabuuri sunt complet false. Intalnirile online sunt o optiune pentru toata lumea. Odata cu cresterea aplicatiilor de intalniri gratuite si usor accesibile, aproape toata lumea ia in considerare sa se inscrie pe un astfel de site. Este un lucru obisnuit acum si exista oameni 100% normali in fiecare aplicatie, chiar si Tinder.

Este un angajament

Pentru a intalni pe cineva intr-o aplicatie de intalniri, trebuie sa folosesti cu adevarat o aplicatie de intalniri. Trebuie sa-ti completezi biografia si sa selectezi pozele de profil. Trebuie sa te uiti prin profilurile altor persoane. Trebuie sa trimiti mesaje. Trebuie sa verifici persoanele care trimit mesaje si sa decizi daca esti interesat sa continui conversatia.

Si apoi trebuie sa-ti dai seama daca persoana respectiva ti se potriveste sau nu. Toate aceste lucruri necesita un anumit grad de angajament. Nu poti sa descarci o aplicatie de anunturi Brasov matrimoniale si sa te astepti ca o zana magica pentru smartphone-uri sa faca restul pentru tine.

Este vorba de cantitate, nu de calitate

Fiecare glisare la stanga va duce cu o glisare mai aproape de persoana pe care doriti sa glisati la dreapta. Fiecare conversatie text incomoda va duce o conversatie mai aproape de persoana pe care o veti gasi cea mai potrivita. Fiecare intalnire proasta va duce si mai aproape de acea intalnire demna de fluturi in stomac.

Fii direct cu privire la ceea ce cauti

Nu juca jocuri. Timpul tau este pretios, asa ca nu-l pierde cu cineva care nu este pe aceeasi pagina cu tine. Daca nu esti sincer in ceea ce iti doresti, nu vei gasi.

Scrie ceva in profilul tau

Nu fi acea persoana care isi lasa profilul sau biografia complet goale. Daca vrei ca oamenii sa-ti trimita mesaje, completeaza-ti profilul de matrimoniale Brasov. Scrie lucruri adevarate despre tine pentru a putea atrage oamenii compatibili cu tine. Nu purta o masca doar pentru a fi pe placul altora.

Mai presus de toate, fii in siguranta

Nu conteaza daca esti barbat sau fata. Trecerea de la comunicarea digitala la convorbirea in persoana este tulburatoare. In cea mai mare parte, intalnirile online sunt sigure. Nu lasati povestile de groaza de pe internet sa va sperie. Insa, daca esti ingrijorat, potoleste-ti temerile cu cativa pasi folositori.

Inainte de a va intalni cu o persoana in viata reala, cautati pe Google numele acestuia. Acceptati sa-i intalniti intr-un loc public, cum ar fi o cafenea, un bar sau un restaurant. Spune-i unui prieten unde mergi, cu cine te intalnesti si la ce ora te intorci.

Alegeti aplicatia potrivita

Ai optiuni. Exista Tinder, Hinge, Bumble, OkCupid, The League, Happn, Coffee Meets Bagel, PlentyOfFish, Match.com, eHarmony si multe altele. Fiecare aplicatie si site are propriile sale avantaje si dezavantaje. Cauti ceva strict casual? Tinder este un loc bun pentru a incepe. Esti prea ocupat pentru a parcurge sute de profiluri? Coffee Meets Bagel ar putea fi potrivit pentru tine.