The Watcher: The True Story of Ryan Murphy’s Horror Miniseria

The Watcher este noul proiect al lui Ryan Murphy pe Netflix si este o miniserie cu o poveste adevarata atat de deranjanta, incat cu siguranta o sa vrei sa iesi si sa afli toate detaliile despre el si o sa te agati de toate teoriile conspiratiei. 

Murphy a lansat deja serialul lui Halston Ratched si Hollywood pe Netflix si lucreaza la un nou sezon al American Horror Story (cu Macaulay Culkin si killer sirens) si American Crime Story (de data aceasta despre cazul lui Bill Clinton si Monica Lewinski)., dar se va intoarce si la originile sale de groaza cu The Watcher, in care ii joaca Naomi Watts si Bobby Cannavale.

De data aceasta, serialul nu prezinta o fictiune si Murphy imbina pasiunea pentru groaza cu cea de a spune povesti care s-au intamplat cu adevarat. Serialul spune povestea unui cuplu care se muta intr-o casa noua care pare perfecta, dar fericirea lor se transforma in teroare atunci cand incep sa primeasca o serie de scrisori misterioase semnate pur si simplu de cineva care se numeste The Watcher, care ii lasa foarte bineinteles. , nu le va permite sa se stabileasca in noua lor casa si sa ramana acolo.

Regia

Deocamdata singurii confirmati sunt Naomi Watts si Bobby Cannavale, despre care putem presupune ca vor juca rolul cuplului hartuit de barbatul misterios care nu-i dorea in casa lui si care trebuie sa faca fata amenintarilor si sa ia o decizie dificila pentru a-si salva. vieti.vieti sau salvati-va casa.

Povestea adevarata a The Watcher

Un fragment din scrisorile regale de la The Watcher spune: „Bulevardul 657 este alaturi de familia mea de zeci de ani si, pe masura ce se apropie de implinirea a 110 ani, am fost insarcinat sa urmaresc si sa astept a doua sa venire. Bunicul meu s-a uitat la casa in anii 1920, iar tatal meu s-a uitat la ea in anii 1960. Acum este timpul meu. Cunoasteti istoria casei? Stiti ce se afla in interiorul zidurilor Bulevardului 657? De ce esti aici? O sa aflu”.

Povestea originala a aparut intr-un articol din The Cut, care spune povestea unui cuplu care, dupa mult efort, a reusit sa-si cumpere casa visata in 2014. Derek si Maria Broaddus terminau renovarea casei lor cu 6 dormitoare si au iesit. sa verifice cutia postala, unde au gasit un mic plic care avea sa marcheze inceputul unui cosmar.

Scrisoarea era adresata „noului proprietar” si, dupa ce i-a intampinat, a capatat un ton mai intunecat. Autorul a intrebat cum au obtinut casa si i-a acuzat ca au distrus-o cu renovarile lor, mentionand ca stia si a vazut ca au copii si sustinand ca „nu vor sa enerveze Bulevardul 657”.

Scrisoarea nu avea o adresa de retur si autorul s-a identificat drept The Watcher, asa ca familia a decis sa sune la politie. Scrisoarea era atat de rara incat agentii au intrebat familia daca au dusmani, dar nu se puteau gandi la nimeni.

Cealalta scrisoare spunea ca „I-am cerut lui Woods sa-mi aduca sange tanar si se pare ca m-au ascultat”, Woods erau familia care locuia inainte in casa si care a fost vanduta lui Derek si sotiei sale, asa ca i-au sunat. de asemenea pentru a vedea daca stiau despre ce este vorba. In timpul apelului, Andrea Woods a dezvaluit ca si ei au primit o scrisoare, dar nimic la fel de extrem ca Broaddus.

Ceea ce a urmat pentru Derek si Maria a fost o saptamana in alerta, in care s-au temut ca The Watcher ii va ataca pe ei, copiii sau casa lor, mai ales ca politia nu parea sa stie cum sa ajute si nu o facea. multe despre asta.ei.

Scrisorile au continuat sa soseasca si The Watcher a inceput sa foloseasca numele de familie, ceea ce i-a facut sa creada ca ii urmarea prea indeaproape, plus ca parea sa stie ordinea nasterii copiilor lor si a scris ca chiar ii auzise spunand numele lor.

Nimeni nu stia cine este The Watcher sau care este planul lui, dar scrisorile au devenit din ce in ce mai terifiante, asa ca familia a decis sa nu mai aduca copiii la casa aproape terminata si a apelat la diversi experti pentru ajutor. nu cred ca hartuitorul ar actiona dincolo de scrisori si ca ar putea fi un fost angajat sau cineva asemanator.

Cine este The Watcher?

Problema a fost ca scrisorile si hartuirea nu s-au oprit, The Watcher includea si tot mai multe detalii din viata familiei si parea ca nu vor avea niciodata raspunsuri, asa ca familia a decis in sfarsit sa se mute din casa si sa o monteze. de vanzare, dar se spune ca nimeni nu a vrut sa-l cumpere de teama ca urmaritorul nu-i va persecuta.

„Casa te dispretuieste”, se citi ultima scrisoare a Observatorului catre Derek si Maria. — Si The Watcher a castigat.

In ceea ce priveste identitatea sa, exista multe teorii ale conspiratiei despre ea, se spune chiar ca Derek si Maria ar fi putut scrie scrisorile pentru a atrage atentia, iar cazul a devenit o legenda urbana, dar nimeni nu a gasit dovezi concrete, autorul adevarat nu a fost gasit niciodata.