La 39 de ani, frumusica Julia Roberts va fi mama pentru a treia oara

Despre Julia Roberts ai fi putut crede ca e usuratica, ca e multimilionara, ca e o actrita talentata (sau nu), ca este unul dintre cele mai cunoscute chipuri de pe planeta. Dar Julia ne uimeste din nou: va fi din nou mamica si vrea sa se dedice total copiilor ei.

Eram obisnuiti sa o vedem in fotografiile tabloidelor, la bratul colegului de platou din ultima ei productie. Fara gres, Julia Roberts a incurcat toate casniciile partenerilor din filmele ei, a fost surprinsa de paparazzi alaturi de barbati mai tineri, a alimentat scandaluri delicioase, creandu-si faima de seducatoare absoluta. Dar nu si-a ales niciodata barbatii cum trebuie: actorul Kiefer Sutherland a inselat-o cu o stripteuza cu doar cateva zile inainte de nunta, motiv pentru care Julia a rupt urgent logodna. S-a casatorit, cativa ani mai tarziu, desculta pe o plaja din Miami, cu Lyle Lovett, un cantaret de muzica country, cam uratel si nici pe departe celebru. Doi ani mai tarziu, au recunoscut ca n-au petrecut prea mult timp impreuna dupa luna de miere.

O casatorie in care nu credea nimeni

Julia si Danny Moder s-au intalnit in anul 2000, in timpul filmarilor pentru The Mexican. La vremea aceea, fiecare avea un partener: Julia pe actorul Benjamin Bratt, iar Moder – pe Vera Steinberg Moder, make-up artist. Casatoria dintre vedeta si editorul de imagine (o titulatura mai savanta pentru operator) a surprins lumea showbiz-ului, care s-a grabit sa parieze in ce an va fi divortul. Frumusica insa parea sa-si fi gasit linistea si fericirea in bratele anonimului domn Moder, iar doi ani mai tarziu, in noiembrie 2004, nastea doi gemeni, Phinnaeus Walter si Hazel Patricia. Metamorfozata intr-o mamica-model, Julia isi cara pe platourile de filmare toata trupa, compusa din bebelusi, bona si un medic permament la dispozitia lor. I-a alaptat pe gemeni mai bine de un an, in pauzele dintre filmarile la cele mai noi filme ale ei: Oceans Eleven, Full Frontal si Oceans Twelve. Si tocmai cand se hotarase ca se va intoarce de-a binelea in lumea Hollywoodului, sa-si reia cariera, o noua veste i-a dat planurile peste cap.

Sunt o persoana obisnuita, cu o profesie neobisnuita

Actrita Julia Roberts, acum in varsta de 39 de ani, care filmeaza acum Charlie Wilsons War, alaturi de Tom Hanks, a anuntat ca este insarcinata cu cel de-al treilea copil, specificand in comunicat cu sotul meu, Daniel Moder. Ca sa nu fie vreun dubiu! De data aceasta, ea se va retrage o perioada mai lunga din lumea filmului, pentru a se putea ocupa mai bine de copiii ei. Ziarul The New York Post spune ca Julia a fost extrem de surprinsa si incantata de faptul ca este insarcinata din nou. Dupa toate calculele, se pare ca va naste in vara anului viitor. Si va avea tot un baiat! Vorbind despre latura ei casnica, Julia recunoaste: Cand stau pe platou, crosetez. Da, dar sa stiti ca este un hobby foarte social, prin comparatie cu cei care citesc. Pentru ca eu pot face conversatie si sa fiu cufundata in munca mea pana peste cap. In fine, Julia conchide: Sunt o persoana obisnuita, care are o profesie neobisnuita.