Iata cum a slabit Nicoleta Luciu 45 de kilograme!

Nicoleta Luciu a luat in greutate foarte mult in timpul sarcinii cu tripletii Kim, Karoly si Kevin. Insa vedeta nu s-a lasat pana cand nu a revenit la silueta de dinaintea sarcinii, chiar daca a facut ceva sacrificii. Nicoleta a reusit sa slabeasca un numar record de aproape 50 de kilograme in numai 2 luni si jumatate de dieta, combinata cu sport si miscare. Iata secretul ei!

“Timp de sase saptamani, dupa nastere, am mancat doar ciorbe de pui sau curcan cu foarte multe legume, broccoli, morcov, telina, conopida, pastarnac, rosii, ceapa, ardei, cu toate zarzavaturile posibile si n-am pus sare in ciorbe. Sigur, carnea de pui sau de curcan sa fie fara piele. Si am mai mancat compot de mere. In sase saptamani am reusit sa scap de 30 de kilograme. In luna urmatoare, mancam la fel, dar am mai introdus in alimentatie cate un baton cu fibre. In toata aceasta perioada am baut mult ceai din fenicul, anason si chimen, asta pentru ca eu alaptam.

Pe langa aceasta alimentatie, am facut sport zilnic, inotam cate o ora dimineata, faceam bazine de 25 de metri, faceam intre 40 si 70 de bazine. Eu am tinut mult cele sase saptamani, dar daca Misha ar putea tine macar doua saptamani, ar fi perfect pentru ca ar scapa repede de 10 kilograme. Eu am avut 45 de kilograme si le-am dat jos, deci 20 si ceva se dau si mai usor”, a explicat Nicoleta Luciu pentru WOWbiz.ro.