Cum scapa de stres vedetele de televiziune

Sa fii in direct timp de cateva ore, la o televiziune nationala, si sa mai ai si o emisiune de audienta mare, presupune un consum nervos urias. Vedetele povestesc ce supapa si-a gasit fiecare pentru a-si reveni din socul de adrenalina.

Desi sunt pregatite minutios si au in spate echipe uriase, emisiunile cu rating mare, care se desfasoara in direct, provoaca mari emotii prezentatorilor. Cand se aprinde becul rosu si transmisia incepe, acestia stiu ca numai Dumnezeu si prezenta lor de spirit pot salva emisiunea, daca are loc vreun incident neobisnuit. Constiinta acestui fapt ii tine in priza si, cu timpul, toti ajung dependenti de adrenalina. Dar cum isi mai gasesc linistea?

Bungee jumping? Oricand!

Cand nu jongleaza cu emotiile a milioane de telespectatori, Andreea Marin se catara pe Himalaya, iar Mihaela Radulescu participa la un safari in Africa. O fi vreun motiv pentru care vedetele de televiziune sunt gata sa-si dea drumul netulburate cu coarda de pe un pod. As face bungee jumping, recunoaste Andreea Berecleanu, as face tot felul de sporturi extreme. Dar ma temperez pentru ca stiu ca am doi copii.

Nu mai doarme noaptea

Cand Dan Negru iese din direct, uneori si la miezul noptii, pleaca imediat acasa. Dupa exact o ora, pune mana pe telefon si incepe sa-si sune colegii, ca sa analizeze cum a iesit emisia. Pana la 5 dimineata, nu adorm. Vorbesc la telefon cu directorii mei, vedem ce a fost bine si ce nu. In aparenta sunt calm, dar e ca si cum as fi baut o tona de cafea. Sunt perfect lucid si treaz. In timpul liber, prefera emotiile concertelor live cu zeci de mii de spectatori, pe care le dau formatiile lui preferate in turneele lor prin Europa.

O calatorie in jurul lumii

Ca sa se odihneasca dupa un an de munca sub tensiune, Andreea Marin a ales sa plece in jurul lumii, impreuna cu sotul ei, Stefan Banica Jr. Sa schimbi avioane, vapoare si masini inchiriate, sa te lansezi in aventura in necunoscut, nu prea suna a odihna. Pentru noi. Pentru ea si pentru Stefan insa, emotiile nu pot lipsi din program. O cariera in televiziune, admitea ea cu ceva timp in urma, se construieste cu efort, cu nopti nedormite si cu un ulcer pe care inveti sa-l tolerezi. Iar stresul devine un mod de viata.

Ii place linistea, dar… nu-i trebuie

Mircea Radu inregistreaza cate doua emisiuni Din dragoste in aceeasi zi. Ore in sir tine in clocot, la foc mic, lacrimile publicului, dar si pe ale invitatilor. Presiunea este atat de mare, incat atunci cand se incheie ziua de filmare nu poate pleca acasa. Iese cu toata echipa la o bere, ca sa dezbata gafele si succesele, pentru ca nu poate iesi din priza. Dedic profesiei mele 80% din viata. Ce mai ramane e al meu, a marturisit vedeta Antenei 1. Cand este dornic sa mai scape de agitatia in care isi desfasoara zilele, canta si asculta rock, sofeaza noaptea si citeste cat cuprinde. Imi place sa privesc pe geam in liniste. Imi place linistea, in general.