Pudra, ultimul pas pentru o baza perfecta

Indiferent de ambalajul pe care il preferati, pudra este un elementul care ajuta celelalte produse sa se imbine cat mai armonios, aplicarea ei fiind ultimul pas in realizarea unei baze de machiaj perfecta. Poate fi aplicata cu sau fara fondul de ten.

De-a lungul timpului, formula si ingredientele continute de acest produs au fost schimbate, iar in ziua de astazi in magazine se pot gasi inclusive pudre care va ofera un factor de protective impotriva radicalilor liberi.

In functie de preferintele voastre, produsul il puteti gasi atat sub forma de pudra pulbere cat si compacta.

Atentie! Pentru achizitionarea unei pudre este necesara testarea ei pe piele. In cazul in care tenul tau este foarte deschis la culoare evita pudrele translucide, daca tenul tau este uscat evita pudra de orice fel, iar tenului gras ii trebuie o pudra lichida.

Ideal este ca dupa aplicarea pudrei, sa continuati cu produse tot sub forma de pudra compacta (eyeshadow si blush). Suprapunerea unor texturi diferite cum ar fi un blush-crema aplicat peste pudra, presupune foarte multa atentie si rabdare. Ca si metode de aplicare, daca aplici produsul cu o pensula speciala porneste prin miscari circulare de la baza nasului catre exteriorul fetei, apoi tot din mijlocul fruntii spre extreme. Daca folosesti un buretel, tamponeaza usor fata, pornind din mijlocul fetei spre exterior.

Liquid powder by CARGO

In cazul in care nu ai nici pensula, nici burete, o poti aplica foarte bine si cu ajutorul unor dischete din vata

1.  Nu aplicati niciodats pudra pe pielea transpirata! Riscul unei iritatii este destul de mare!

2.  Nu neglijati igiena produselor pentru machiaj si curatati periodic buretelul sau pensula, pentru a evita imbolnavirea tenului!

 Tipuri de pudre ce se gasesc pe piata:

Translucida – indicata pentru un ten sensibil;

Pulbere – asigura un aspect fin si delicat;

Compacta – ofera un aspect mat si asigura o acoperire mai buna, fiind recomandata in special pentru retusarea din timpul zilei;

Minerala – permite pielii sa respire, iar datorita texturii usoare reflecta lumina;

Corectoare – recomandata tenului cu probleme;

Stralucitoare – nu se aplica pe toata fata, ci doar in zona pometilor.

 Blu Ray Pressed Powder

Creata pentru televiziune si/sau sedinte foto profesionale,preferata fotografilor dar si a mireselor, pudra Blu Ray a fost conceputa pentru a va oferi aspectul natural, lejer si aerisit pe care l-ati cautat. Formula sa inovatoare ce contine pigmenti fotocromatici si particule minerale, capteaza lumina si ofera un look soft si perfect. 

Ideala pentru  momentele in care vrei ca tenul tau sa aiba un aspect ireprosabil!