Cum sa te comporti ca si cum ai avea un iubit

Desi majoritatea oamenilor doresc sa fie intr-o relatie intr-un moment sau altul, exista momente in care trebuie te comporti ca si cum ai deja un iubit. Indiferent daca incerci sa impresionezi un grup de oameni sau sa descurajezi un pretendent persistent, folosirea replicii ,,Am un prieten” poate fi utila. Desi s-ar putea sa arati prostesc daca esti prinsa prefacandu-te, interpretarea unei alte vieti poate fi o pauza distractiva de la normalitate.

Daca trebuie sa te comporti ca si cum ai avea iubit, citeste mai jos ce trebuie sa faci

Cauta semne de atractie

Daca esti la o petrecere sau eveniment si un barbati iti vorbeste, ar trebui sa fii in cautarea semnelor de atractie. Lucruri precum contactul vizual persistent, complimentele si limbajul corpului pot indica faptul ca un barbat are ochii atintiti asupra ta. Daca doresti sa respingi pe cineva, te ajuta sa identifici semnele de avertizare timpurii si apoi sa tragi din timp cartea cu iubitul. A minti pe cineva ca-l placi inrautateste lucrurile pentru amandoi. Cel mai bun lucru este sa ii spui unui barbat ca ai deja un iubit.

Spune-i ca ai un iubit

In marea majoritate a cazurilor, cel mai simplu mod de a scapa de atentia nedorita este sa-i spui acelei persoane ca ai un iubit. Daca un barbat face un avans evident asupra ta, ar trebui sa spui ,,Am un iubit” fara sa incerci sa dai niciun detaliu. De exemplu, daca vorbesti despre muzica, ai putea spune ,,Trupa preferata a iubitului meu este …” Aceasta metoda este o modalitate buna de a anunta pe cineva ca esti luata fara a face sa para ca il respingi.

Evita sa trimiti mesaje mixte

Mesajele mixte reprezinta o mare problema daca incerci sa respingi pe cineva. De fapt, doar a fi politicoasa poate indica unor barbati ca esti interesata de el. Daca intentionezi sa spui ,,Nu” unui barbat, asigura-te ca te exprimi bine. De asemenea, ar trebui sa fii constienta de limbajul corpului tau. Desi nu trebuie sa fii complet distantata, ar trebui sa-ti pastrezi mainile pentru tine chiar daca de obicei iti place sa te exprimi cu atingerea.

Aminteste-ti ca traiesti in era tehnologiei

Cu alte cuvinte, daca barbatul iti stie numele, ar putea avea suficiente informatii pentru a te cauta online. Daca te poate cauta, iti poate gasi statutul de relatie pe social media. El isi poate da seama ca minti daca ai setat la ,,singura”. Daca cineva isi da seama ca minti, ai putea folosi  scuza ca tocmai ai inceput sa te intalnesti cu cineva si inca nu ai facut ,,Facebook oficial”. De asemenea iti poti crea cont pe unul din site-urile de intalniri online, cum ar fi Site de escorte – Maturesex.ro, unde poti vorbi cu barbati , astfel demonstrandu-i persoanei care te curteaza ca nu esti interesata de el. De asemenea pe site-ul de intalniri online chiar poti gasi un partener pentru tine, care iti va darui dragostea pe care o doresti. Odata ce ti-ai creat cont pe site-ul de intalniri nu va mai trebui sa minti despre faptul ca ai iubit, caci intr-adevar il vei gasi.

Ia in considerare abordari alternative

Unele femei cred ca abordarea ,,Am un iubit” intareste conceptul ca o femeie are nevoie de un barbat pentru a fi completa. Aceasta tactica este, de asemenea, suprautilizata, adesea pana la punctul in care baietii pot suspecta ca minti. Simplu spus ,,Nu ma intereseaza sa ma intalnesc cu nimeni” nu va lasa loc pentru interpretare, precum si va demonstra altora ca esti increzatoare in propriile decizii.

Gaseste un nume pentru iubitul fals

Prietenii sunt, in general, foarte dificil de mintit despre o relatie falsa, mai ales daca intentionezi sa o faci pe termen lung. Desi va trebui intotdeauna sa refuzi dorinta lor de a petreci timpul cu el, ar trebui sa folosesti detaliile. Refera-te la el dupa nume si tratateaza-l ca si cum ai vorbi despre o fiinta umana reala. Alegerea numelui este importanta. Evita denumirile bizare sau straine.