Cum sa stii cand sa vorbesti cu o celebritate

Fie ca locuiti in inima orasului Los Angels sau intr-o zona mai putin populata de celebritati, exista intotdeauna cea mai mica sansa de a va intalni cu o celebritate pe tot parcursul vietii. Primul dvs. impuls ar putea fi sa va grabiti spre ei pentru un autograf, dar aceasta nu este cea mai inteleapta decizie. A vorbi cu o celebritate sau cu orice alt strain necesita curtoazie si respect. Stiind cand sa te apropii de ele te poate salva de o jena potentiala si poate face ca orice viitoare intalniri cu vedete sa fie mult mai placuta.

Discutati cu celebritatea daca sunteti la un eveniment pentru fani

Este perfect sa te apropii de celebritate si sa ceri selfie-uri sau autografe in timpul evenimentelor fanilor, cum ar fi intalniri, salutari sau semnaturi. Aceste evenimente sunt concepute special pentru ca fanii sa se intalneasca si sa interactioneze cu vedete intr-un cadru mai casual.

Abordati-va unei vedete cu un cadou sau o cerere la fani sau evenimente media

Daca esti capabil, este intotdeauna o idee mai buna sa prezinti o celebritate cu fanart, o privire din cosplay-ul tau sau un notebook pentru a semna la un eveniment public, cum ar fi o conventie sau pe covorul rosu. Celebritatile vor fi de obicei ocupate sa interactioneze deja cu fanii si mass-media, facand din aceasta sansa perfecta de a vorbi cu ei insisi! Nu uitati sa intrebati personalul evenimentului daca este bine sa abordati mai intai.

Aveti grija cand va apropiati de o celebritate pe strada

Daca observati o celebritate in timp ce faceti comisioane sau va bucurati de o masa la un restaurant, este posibil sa nu doriti sa incepeti conversatia cu ei imediat. Sansele sunt ca si vedeta sa isi desfasoare viata de zi cu zi si sa nu doreasca sa fie deranjata.

Evitati apropierea de vedete in timpul mesei

Majoritatea oamenilor nu sunt dispusi sa poarte o conversatie prietenoasa in timp ce se afla chiar in mijlocul pranzului. Lasati-o pe celebritate sa se bucure de masa si, daca totusi doriti sa va apropiati de ei, faceti acest lucru numai dupa ce au terminat de mancat.

Nu va apropiati de o vedeta care deja vorbeste cu altcineva

Fie ca este vorba de o conversatie fata in fata sau prin telefon, vedetele (precum si orice persoana) care sunt in mijlocul conversatiei ar trebui lasate sa termine acea conversatie inainte de a incerca sa incepeti una noua. Mersul pana sa vorbeasca cat timp sunt deja ocupati va lasa o impresie slaba.

Citirea limbajului corpului si alte indicii sociale

Verificati daca vedeta nu este ocupata cu ceva sau cu altcineva. Arunca o privire rapida asupra celebritatii pentru a vedea daca sunt ocupate. Nu va apropiati de ei daca suna la telefon sau vorbesc deja cu altcineva. In schimb, asteptati pana cand termina sau lasati-i sa fie.

Abordati-va daca celebritatea este zambitoare si fericita

Expresia faciala a unei persoane va poate spune multe despre cum se simte in acel moment. Zambesc sau par dezinteresate sau suparate? Daca se incrunta sau par altfel nefericiti, nu te apropia de ei. Este posibil sa nu fie dispusi sa se angajeze cu tine.

Asigurati-va ca celebritatea pare relaxata si receptiva inainte de a va apropia

Limbajul corpului este, de asemenea, o metoda excelenta de a determina cat de abordabil este cineva. Verificati daca exista semne de tensiune, cum ar fi bratele incrucisate sau o pozitie stransa si incordata. Veti avea mai mult succes daca vedeta pare deschisa si relaxata, deoarece acest lucru sugereaza ca sunt intr-o dispozitie mai placuta si vor fi mai dispusi sa va vorbeasca.

Evitati sa va apropiati de o celebritate imbracata sau incognito

Ceea ce poarta cineva poate fi un indiciu mai subtil cu privire la faptul daca ar trebui sa vorbesti cu ei, in special pentru vedete. Sunt machiati si arata cel mai bine sau se amesteca cu o gluga si ochelari de soare grosi? Aceasta din urma tinuta sugereaza ca este posibil ca celebritatea sa incerce sa se retraga si nu vrea sa se intalneasca cu fanii in acest moment.

Abordati-va pe celebritati daca intampinati cu entuziasm alti fani

Daca sunteti la un eveniment fan sau observati ca celebritatea este deja abordata de alte persoane, acordati atentie la ceea ce spun ei. Daca saluta fanii si rad, mergeti mai departe si incercati sa-i salutati singuri. Daca le cer fanilor sa nu roiasca sau tonul vocii lor suna neentuzias si plat, s-ar putea sa nu fie cea mai buna idee de abordat.