Ciuburciu (Vascar): “Portofoliul nostru este format din doua branduri apreciate la nivel national”

Ciuburciu Vascar

Directorul General Vascar, Vlad Ciuburciu, a vorbit, intr-un interviu, despre cele doua branduri care alcatuiesc portofoliul companiei pe care o conduce.

“In urma cu aproape 37 de ani, cand am pornit la drum, ne-am propus sa oferim  romanilor acces la produse de calitate, la pret corect. Astazi, Vascar este unul dintre principalii producatori de mezeluri, specialitati din carne, conserve, semipreparate si carne fresh din Romania, cu un portofoliu format din doua branduri cunoscute si apreciate in toata tara, nu doar in regiunea Moldovei: Moldova in Bucate si Vascar. Calitatea este valoarea fundamentala care defineste si modeleaza cultura noastra antreprenoriala. Respectam clientii si ne propunem zilnic sa ne ridicam la nivelul pe care acestia si-l doresc. Suntem responsabili fata de consumatori si de aceea investim in cele mai performante tehnologii de preparare a carnii. Stim foarte bine ca nu putem excela daca nu punem pasiune, pentru ca secretul mancarii gustoase este sa o prepari cu suflet”, a declarat Ciuburciu (Vascar).

Ciuburciu Vascar

Iata, in continuare, ce produse contine fiecare dintre cele doua branduri Vascar. Acestea pot fi gasite in magazinele proprii din regiunea Moldovei, magazine traditionale partenere, toate marile retele nationale de hypermarket-uri, online, dar si in raioanele cu produse traditionale ale marilor magazine din tari cu comunitati importante de romani.

Vascar

– preparate: carnati (cu sunca, taranesti, Plescoi, cabanos, de casa); crenvursti (de porc); parizer (taranesc); paste (din ficat de pui/de porc); salamuri (de porc, de casa, demisec, cu sunca); semipreparatecongelate (mici din carne de vita/oaie, carne preparata extra, congelata rapid); semipreparaterefrigerate (carnati proaspeti de porc/de oaie); specialitati (gaturi de curcan afumate, pastrama din piept de pui/jumatati de pui/pulpa de pui, muschi file, muschi tiganesc, pastrama haiduceasca, kaizer, costita); sunci (rulada din piept de pui); vegetale (parizer vegetal, pasta cu masline/cu ardei/cu ciuperci);

– pateuri: de casa, de porc, de pui, de gasca, de rata, de curcan;

– carnuri: sunca de curcan, de pui, de porc;

Moldova in Bucate

– carne fresh: snitel din carne de porc, cotlet de porc cu os, ceafa de porc cu os, carne tocata de porc si vita;

– carnuri: carne de vita/de porc (cu/fara suc propriu din belsug), carne presata;

– mancaruri: varza cu ciolan, mazare cu piept de pui, mazare cu carne de vita, chiftelute cu sos, sarmalute cu carne de porc si vita, fasole cu costita, fasole cu carnaciori, fasole cu ciolan, tocanita de cartofi cu pulpa de porc, fasole batuta cu sos de ceapa, ghiveci de legume, iahnie de fasole, ciorba radauteana, ciorba de vacuta, ciorba de pui, ciorba de fasole cu afumatura, ciorba de burta;

– mangalita: spata de porc, pulpa de porc, piept de porc, muschiulet de porc, cotlet de porc, ceafa de porc;

– paste: lebervursti;

– pateuri: pate de pui (45% ficat), de porc (45% ficat), de gasca, vegetal, vegetal cu ceapa verde, vegetal cu ciuperci, vegetal cu ardei, vegetal cu masline;

– preparate: carnati, crenvursti, parizere, produse crud-uscate, produse de sezon, rumenite, salamuri, semipreparate refrigerate si congelate, specialitati, specialitati din rata, specialitati taranesti, sunci, tobe;

– semipreparate (dupa retete dezvoltate de chef Horia Virlan): carnati taranesti cu busuioc, mici taranesti, carnaciori de casa picanti, carnaciori de casa, burger 100% antricot de vita.