Cele mai penibile filme erotice

Cand vine vorba de filme erotice, nu stiu cum se intampla ca toate sunt facute de producatori sau regizori de sex masculin. De parca doar ei stiu cum sta treaba cu “efortul fizic” in fata camerei. Dar ok, sa presupunem ca se pricep sa ceara actorilor sa fie mai acrobati decat circarii, insa nimeni nu ma poate contrazice atunci cand spun,  ca majoritatea sunt praf cand vine vorba de conceperea scenariului sau de alegerea titlului. M-am gandit sa fac un top si  am cules pentru voi, cateva titluri care vorbesc de la sine, despre lipsa totala de imaginatie sau inspiratie a producatorilor de filme xxx.

Pe locul 10. Gasim productia “Schindler’s Fist” care din pacate nu a primit si nici nu o sa primeasca Oscarul.

  Pe locu 9.  Gasim productia “In Diana Jones and the Temple Poon” productie in care mitologia este schimbata cu mitocania iar ca actor probabil joaca marele Hairy Son Ford.

Pe locul 8. M-am gandit ca se potriveste serialul ” Blown in 60 Seconds ” un colaj de scurt, scurt, scurt metraje, ideal pentru cei grabiti, sau care nu rezista mult nici in fata televizorului.

Pe locul 7. Mi-a facut placere sa clasez filmul “Edward Penishands” film in care se pot regasi foarte multi adolescenti.Dar atentie! Odata cu inceperea unei vietii sexuale normale, filmul isi pierde din farmec.

Pe locul 6. Avem  “Buttman and Throbbin’” o productie controversata despre tipurile de oameni care te vorbesc pe la spate, sau care te dau in gat.

Pe locul 5.  Batman in Robin” O reecranizare a filmului de mai sus, doar ca titlul a suferit o scurta modificare. In schimb scenariul este mult mai explicit, fiind vorba despre doi directori de televiziune, care parasiti de neveste, trec de la digital la analog.

Pe locul 4.  Gasim “Blowjob Impossible” un film de actiune in care toti actorii sunt tinuti si cu sufletul la gura.

Pe locul 3. Cred ca merita sa fie  “Romancing The Bone” o cutremuratoare poveste de dragoste,in care dupa aproximativ o jumatate de ora, Bone moare inecat in propriile secretii….respectiv lacrimi.

  Pe locul 2.  Fara niciun dubiu  “Star Whores”  este un sf extraordinar, presarat cu multa frictiune si defecte speciale, realizate natural de catre actorii de sex masculin.

Iar pe primul loc se afla “Shaving Ryan’s Privates” un film despre ororile razboiului. in acest film se trateaza in special problema igienei precare a acelei perioade.