Ascendent in Varsator – ce trebuie sa stii

Varsatorul este caracterizat de sensibilitate, altruism, originalitate si spirit camaraderesc. Deosebit de sincer are sentimente nobile care ii dau o alura aristocratica. Nu accepta compromisurile si este mereu gata sa lupte pentru idealurile sale. Mare ganditor, Varsatorul are o activitate mentala intensa pe care o pune in slujba idealurilor sale.

“Eu stiu”, “eu cunosc”, “eu detin secretul”, sunt propozitii care arata starea unui Varsator. Dominat de Uranus, Varsatorul este un prieten de nadejde si un camarad extraordinar, fraternizand cu cei care le sunt loiali si credinciosi. Cei care au norocul sa se imprieteneasca cu un Varsator, sa-l pastreze toata viata, pentru ca acestia vor fi mereu gata sa se sacrifice pentru prietenii lor, pentru camarazii lor.

Numai ca un intotdeauna drumul Varsatorului este drept. Uneori, cand cei din jur nu le inteleg ideile sau nu le accepta excentritatile, Varsatorii devin iritabili, nervosi, gata sa explodeze. Uraste snobismul si falsurile. Se considera egal cu ceilalti si are nevoie de companie, gasind o distractie in a intalni noi oameni si a schimba idei. Are nevoie ca mereu sa faca parte dintr-un grup, avand prieteni din ambele sexe si incercand sa-si apere acesti prieteni si dupa ce se casatoreste, cand sotul sau sotia ii atrage atentia ca isi petrece pera mult timp cu ei.

Nu vor renunta la prieteniile lor si vor gasi mereu timp pentru prietenii de suflet. Deoarece Varsatorul este semn de aer, cei marcati de el sunt legati de altii pe plan mental. Iubeste frumusetile naturii dar ii place sa le admire in confort. Doreste proprietatile materiale, dar nu este lacom. Nu este inclinat sa se angajeze in sport decat cel mult ca observator intrucat telurile si capacitatile sale sunt mai mult intelectuale decat fizice.

Femeile din Varsator trebuie sa-si supravegheze tendinta de a exagera propriile probleme, de a face mereu din tantar armasar, pentru ca, in cele din urma, risca sa-si plictiseasca auditoriul. Chiar si asa, guralive, ele au un farmec si o stralucire aparte. Oricum, un va lasati inselati de aparenta de calm a Varsatorului deoarece in interior tensiunea poate creste exponential.

Cum isi ia munca in serios, anxietatea si teama il parasesc destul de rar. El lucreaza cel mai bine cu altii ori cu organizatii care incearca sa transpuna in practica un ideal, un scop nobil. Pentru asta el dispune de o memorie extraordinara, de creativitate si mai ales de cunostinte din domeniul respectiv. Interesul si preocuparea fata de problemele celorlalti il fac sa castige respectul si increderea celor din jur.

Un Varsator are un curaj care sfideaza limitele nebuniei, are o sete neostoita de nou si de progres. Ii place sa vorbeasca mult, sa se laude, dar de fiecare data are si ce sa povesteasca. Bazandu-se foarte mult pe instinct, Varsatorul va cadea in nenumarate capcane, va intra intr-o serie de incurcaturi si va avea parte de multe probleme.

Asta pentru ca le place foarte mult aventura si sunt in stare de orice si gata oricand sa incerce tot felul de lucruri periculoase sau riscante. Nu au un respect deosebit fata de lege sau de ordine, urand din toata inima constrangerile de orice fel, avand o tendinta spre anarhie, dar nu spre anarhia aia haotica ci spre cea in care fiecare poate face ceea ce vrea si face ceea ce vrea fara sa supere pe altii si fara ca altii sa-l supere pe el. Asta ii va aduce unui Varsator mari probleme intr-o relatie de cuplu, mai ales ca un va accepta niciodata langa el un partener posesiv.