Apa in vis: ce semnificatie are

Care este sensul visarii la apa ? Elementul fundamental pentru viata, asa cum stim bine, este tocmai apa. Mai mult decat atat, aceasta este intruchiparea nasterii si este unul dintre simbolurile care apar cel mai frecvent in vise. Nu intamplator, atat Freud, cat si Jung sunt de acord sa asocieze apa cu pantecele, care este locul in care pluteste toata viata. Mai mult, ambii autori o asociaza cu energia feminina sau chiar cu organele genitale feminine.

Apa este unul dintre cele mai comune vise si are semnificatii diferite bazate pe circumstantele visului, dar, in general, este expresia potentialului creativ si reprezinta de obicei un nou inceput.

Pentru a interpreta corect apa din vise trebuie sa incercam sa ne amintim circumstantele in care este intalnita. A visa sa mergi pe apa, de exemplu, inseamna sa ai o personalitate echilibrata, care stie sa dozeze perfect inconstientul si instinctul. In caz contrar, visul de a fi reflectat in apa poate indica cautarea personalitatii sau explorarea inconstientului.

Ce inseamna sa visezi la apa? Deoarece acest simbol al visului este prezent in multe dintre visele noastre, in care interpretarea difera foarte mult in fiecare situatie care se prezinta in fata noastra, va propun sa consultam imediat dictionarul nostru de vis.

Visarea iesirii din apa este un indiciu al maturitatii. Inseamna ca sunteti gata sa infruntati o noua viata in deplina autonomie sau ca sunteti gata sa faceti fata unei provocari la locul de munca sau o noua viata in cuplu.

Visarea la apa limpede, pura, limpede, transparenta inseamna ca rezervam prea mult spatiu intelectului nostru care are nevoie, din cand in cand, sa se murdareasca cu ceva care scapa de moralitate, poate prea veche, la care ne supunem in fiecare zi. Instinctele noastre trebuie sa vada ceva lumina.

A visa sa ne oglindim in apa inseamna ca devenim constienti de noi insine si de personalitatea noastra.

Visarea apei de ploaie in general inseamna purificare.

Visarea apei curgatoare inseamna ca fluxul de energie care trece prin vene va permite sa va adaptati la toate situatiile pe care le intalniti pe calea vietii voastre. Acest simbol este, de asemenea, interpretat ca legatura dintre constient si inconstient.

Vezi si: Visezi cutremure? Afla semnificatia!

Apa de baut poate fi un simbol al autoregenerarii, de aceea poate avea sensul purificarii. Acest lucru nu schimba faptul ca foarte des actul apei potabile deriva din necesitatea biologica care nu ne atinge in veghe vine la noi in somn. Te-ai culcat cu gatul uscat?

Apa de mare indica in general inconstientul si este interpretata ca un simbol al regenerarii.

O inundare a casei este, prin urmare, atat o alegorie a unei explozii literal a emotiilor noastre, cat si teama de ceva care s-ar putea intampla si care provoaca tensiune. In acest din urma caz, poate fi o schimbare radicala potentiala, cum ar fi o mutare sau chiar o noua slujba pe care nu o simtim.

Si aici sinele nostru interior transforma aceasta emotionalitate pe care nu o putem gestiona sau controla, intr-o casa inundata de emotiile noastre. Apoi, exista un alt sens pentru acest tip de vis, si anume nasterea certurilor si neintelegerilor cu oamenii apropiati, de asemenea, in acest caz, o mica scuturare emotionala, pe care inconstientul nostru nu o trece neobservata.