Interpretarea celor mai comune vise

Cu siguranta ai vise ce se repeta si nu de putine ori te-ai intrebat ce semnificatii au acestea. In plus, visele sunt mesajele subconstientului catre noi, mesaje pe care trebuie sa le deslusim. Noi iti spunem cum sa interpretezi cele mai comune vise!

Cazi in gol. Un vis foarte comun, care se incheie de cele mai multe ori cu trezirea ta intr-un mod destul de brusc. Ei bine, acest vis iti spune ca simti ca pierzi controlul in viata reala si sunt anumite lucruri asupra carora nu mai ai control, desi ti-ai dori.

Zbori. Cu siguranta ti-ai dorit cel putin o data in viata sa poti zbura si sa poti ajunge dintr-un loc in altul foarte simpu si usor. Din nefericire, nu aveam puterile lui Superman decat in vise, atunci cand subconstientul iti poate sugera faptul ca trebuie sa devii mai creativa si sa-ti folosesti partea artistica.

Iti cade un dinte. Inca un vis foarte comun si obisnuit, legat de psihicul tau. Acest vis poate semnifica pierderea unui prieten apropiat sau indepartarea de familie. Simti ca esti singur si neinteles si nu mai ai incredere in fortele proprii.

Te scufunzi. Indiferent ca visezi ca te scufunzi in apa sau in namol, nisip, etc., explicatia este aceeasi: te simti complesita de problemele din viata reala si nu mai ai mult pana sa cedezi. Nu te descuraja si incearca sa te relaxezi, chiar daca viata nu este roz.

Esti urmarita. Tii minte spaima aceea care te cuprinde in momentul in care visezi ca alergi si esti urmarit de anumite persoane? Specialistii considera ca acesta este modul subcontientului tau de a-ti spune ca ai anumite probleme in viata reala pe care nu trebuie sa le ocolesti.

Esti dezbracata. In special pentru femeile care nu au o parere buna despre propriul corp, acest vis este de fapt un cosmar. Insa, din fericire, nu se intampla decat in subconstient, unde suntem in siguranta. Visul poate semnifica faptul ca adevarul va iesi la iveala, mai ales daca ai mintit pe cineva.

Esti paralizat. In timpul somnului, creierul “paralizeaza” muschii astfel incat sa nu te ridici si sa pleci din camera. Aceasta stare de paralizie o poti intalni si in vis si poate semnifica faptul ca in viata reala ai un blocaj prihologic. Fie nu poti trece peste moartea cuiva drag, fie nu poti trece peste o despartire, etc.