Visezi cutremure? Afla semnificatia!

Visele sunt creatiile propriului subconstient si cu cat existenta noastra de zi cu zi se complica, obisnuim sa ne refugiem in vise. Visele reflecta cele mai ascunse ganduri, iar experientele prin care trecem in fiecare moment ne influenteaza si reveriile. Afla ce inseamna atunci cand visezi cutremure!

Specialistii ne spun ca aproximativ 25% dintre oameni au avut cel putin un vis premonitoriu, dintre care 86% cred in existenta unor astfel de vise.

Daca visezi un cutremur, acesta poate fi o premonitie daca imaginea este foarte clara si pare foarte reala, insa poate fi la fel de simplu doar un vis.

Multe vise par sa ne scoata la iveala cele mai adanci temeri, dar in realitate pot fi cauzate de o stare de frica sau anxietate.

Daca una sau mai multe persoane viseaza ca traiesc un cutremur, visul nu trebuie sa aiba aceeasi semnificatie pentru fiecare. Este bine sa ne focusam pe senzatia pe care visul ne-o transmite si nu neaparat pe imaginea acestuia.

In cazul in care visam despre un cutremur si in viata de zi cu zi chiar am trait un asemenea fenomen, poate fi vorba de sindromul stresului post-traumatic. Senzatiile cu care ne-am confruntat in timpul calamitatii sau frica ne poate face sa visam acest lucru chiar dupa o perioada lunga de timp, semn ca subconstientul nostru nu a putut sa elimine traumele provocate de acest incident nefast.

In cazul in care visezi un cutremur, dar nu ai trecut niciodata prin asa ceva, este posibil ca ceea ce ai citit, ai vazut sau ai auzit despre acest subiect sa-ti fi indus starea de neliniste.

De asemenea, acest vis ne poate evidentia o framantare sau problema pe care trebuie sa o depasim inainte sa ne acapareze. Din punct de vedere psihologic, este posibil ca visul sa tradeze sentimente sau relatii care ne cauzeaza motive de ingrijorare. Poate simboliza si o schimbare care este pe cale sa se intample in viata noastra.

Imaginea unei posibile catastrofe ne poate duce si cu gandul la o premonitie. Insa de cele mai multe ori, creierul nostru poate fi doar afectat de ceva ce am vazut la televizor sau am citit in mass-media.

Putem privi cutremurul ca pe o schimbare care va avea loc in sentimentele si gandurile noastre. De obicei, emotiile intense pot fi ilustrate prin simbolismul unei calamitati naturale, pe care nu o putem evita sau impiedica.

Semnificatia viselor noastre trebuie sa fie foarte bine analizata, incercand sa gasim o explicatie viabila pentru care am visat acel lucru, iar noi suntem in masura sa ne dam singuri raspunsul.