5 lucruri despre tarot care te vor fascina

Întrebarea este cum funcționează cărțile de tarot? Chiar puteți avea încredere în lectură? Citiți mai departe pentru a afla adevărul împreună cu cateva fapte distractive despre citirile cărților de Tarot!

1. Tarotul a fost inițial un joc

Cartile de tarot au fost folosite inițial pentru a juca un joc numit Tarocchi. Unii asociază acest joc cu pachetul Michelino, care a câștigat popularitate în 1425. Cardurile au câștigat popularitate ca instrument de ghicire în secolul al XVIII-lea. În anii 1970, au fost utilizate pe scară largă în Franța. Fiecărei cărți i s-a atribuit un sens diferit, cu imagini bogate și simboluri ezoterice.

2. Pachetele de tarot vin în toate formele și dimensiunile

Doriți să aflați despre cărțile de tarot și să faceți lecturi pentru dvs. sau pentru alții? Atunci ar trebui să știți că punțile de tarot sunt de toate formele și dimensiunile.

Unele dintre cele mai populare opțiuni includ:

–        Puntea Rider-Waite

–        Tarotul universal din Marsilia

–        Tarotul Renașterii

–        Druid Craft Tarot Deck

–        Puntea de Tarot Zerner-Farber

–        Punctul de Tarot al Lunii Deviante

Toate punțile au 78 de cărți formate din cărți Arcana Minora și Majora

Primele reprezintă evenimente de zi cu zi, în timp ce cele din urmă descriu oportunități, provocări și lecții din trecut, prezent și viitor. Puntea Rider-Waite, de exemplu, este ideală pentru începători. Cărțile au simboluri ușor de interpretat și imagini detaliate. Pe de altă parte, pachetul Universal Marseille Tarot face apel la cei care sunt familiarizați cu textele antice. Poti afla mai multe de pe edestin.ro.

3. Citirile cărților de tarot sunt un instantaneu în timp

Vă întrebați „Cum funcționează cărțile de tarot?” Această practică nu spune neapărat viitorul. În schimb, aduce la suprafață lucruri de care s-ar putea să nu fiți conștienți, arătând posibile oportunități, provocări și rezultate. După cum s-a menționat mai devreme, fiecare carte de Tarot are un sens diferit. Interpretarea sa depinde de cititor. Două persoane diferite ar putea interpreta cărțile în două moduri diferite.

4. Nu există cărți „rele”

Contrar credinței populare, cărțile de tarot nu sunt „bune” sau „rele”. Din nou, contează modul în care le interpretezi. Cartea morții, de exemplu, poate reprezenta sfârșitul unei etape din viața ta și începutul unei noi călătorii. Cartea diavolului poate reprezenta, de asemenea, puterea, ambiția sau realizările personale. Dar asta nu înseamnă că este o carte „proastă”.

5. Cardurile de tarot pot fi folosite pentru meditație

Utilizarea cărților de Tarot se extinde dincolo de ghicire. Imaginile și simbolurile descrise pe cărți sunt o meditație ideală, oferindu-vă ceva de concentrat. Alegeți pur și simplu o carte, examinați-o câteva minute și închideți ochii. Concentrați-vă pe imagine și încercați să găsiți sensul din spatele ei.

Cum funcționează cărțile de tarot? Începeți să explorați această practică mistică pentru a afla mai multe

După cum vedeți, este dificil să răspundeți la întrebarea „Cum funcționează cărțile de tarot?” deoarece citirile cărților de tarot sunt deschise interpretării și pot fi făcute într-o multitudine de moduri. De fapt, nu există o modalitate corectă sau greșită de a citi sau de a interpreta cărțile. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să încercați singur sau să contactați un specialist in tarot.