De ce sa alegeti Thailanda ca si destinatie pentru concediul vostru

Thailanda, tara in care regele este inca respectat, poate fi o destinatie turistica perfecta pentru voi daca apreciati distractia si viata de noapte.

Dupa cum ati vazut in ultimul The Hangover II, capitala Thailandei este Bangkok si reprezinta un mix de culturi de la aroma terapie, la mancaruri foarte condimentate si pana la viata de noapte palpitanta care atrage milioane de turisti anual.

Cea mai buna perioada de vizitat Thailanda este intre noiembrie si martie. Clima este tropicala si temperaturile se invart intre 25 si 34 de grade celsius.

Cultura Thailandei combina toate culturile asiatice, dar cea indiana predomina. Tocmai din aceasta cauza aici veti vedea anumite obiceiuri care nu se intalnesc in alte tari. De exemplu in Thailanda persoana mai tanara saluta intotdeauna prima si persoana in varsta este obligata sa raspunda. Treaba asta mai este influentata si de pozitia sociala.

Dar ajunge cat am vorbit despre chestiunile generale. Sa trecem la adevaratele motive pentru care ne-am duce in Thailanda si anume: distractia si viata de noapte.

Thailanda iti ofera nenumarate locuri care-ti taie respiratia, dar cei mai tupeisti si dependenti de adrenalina trebuie sa viziteze partea de nord a tarii. Muntii din partea asta iti ofera senzatii de neuitat. Apoi va puteti delecta cu privelistea satelor construite din lemn si lacul, care de obicei se afla langa o asezare. Va provoc sa savurati apusurile de soare din aceasta tara. Sunt de neuitat. Pentru alte privelisti care merita imrtalizate trebuie sa vizitati Coasta Andaman. Are plaja cu cea mai mare suprafata din Thailanda si puterea de a te face sa uiti si de cea mai frumoasa femeie care ti-a frant inima.

Chiar daca legea din Thailanda spune ca toate barurile, discotecile si pub-urile trebuie sa fie inchise pana la ora 2:00, viata de noapte din tara este destul de zbuciumata. Si in ciuda nenumaratelor locatii in care te poti distra, nu trebuie sa te imbraci prea elegant si nici nu iti vei goli protofelul pana dimineata doar daca iti propui sa dai de baut intregului bar.

In Thailanda, aproape fiecare hotel are propria discoteca, iar unele au si formatii care canta live. Daca vizitati Thailanda doar pentru viata de noapte, atunci trebuie neaparat sa dati o fuga si pana pe plaja Patong. Aici aveti parte de baruri pline cu bere, multe pub-uri, discoteci una langa cealalta, ba mai mult, aici gasiti si locuri speciale pentru travestiti, gay, cabarete, restaurante. Intelegeti acum de ce trebuie neaparat sa vizitati Thailanda? Mai trebuie sa pomenim de traditionalul masaj thailandez?