Profesorul imi face avansuri

“Buna ziua,

Sunt Gabriela si sunt in clasa a 11-a, la un liceu din Constanta. Imi este foarte greu sa va scriu acest mail si sa va marturisesc ca prefesorul imi face avansuri!

Totul a inceput din acest an, cand a venit un nou profesor de matematica. Este tanar, undeva pe la 25-26 de ani si nu pot sa spun ca nu este atragator. La matematica nu ma pricep, iar parintii mi-au programat meditatii la noul profesor de 2 luni.

Primele meditatii au fost ok, nu s-a intamplat nimic, poate si din cauza ca mai erau inca doua fete in acelasi timp cu mine. Insa de vreo luna profesorul mi-a spus ca mai bine sa se concentreze doar asupra mea si sa vin singura la meditatii.

Am acceptat, si nu am banuit nimic din ce avea sa se intample. Prima data cand am fost singura la meditatii mi-a oferit ceva de baut, “sa mai scapam de emotii”. Am refuzat si nu a mai insistat.

A doua oara la fel, m-a asteptat cu o sticla de sampanie desfacuta si mi-a spus ca avem ceva de sarbatorit. Nu a vrut sa imi zica exact ce, insa mi-a spus ca trebuie sa beau ceva. Am luat doar o gura din sampanie si am vrut sa continuam meditatia.

Insa el avea alte ganduri. A inceput sa imi spuna cat de frumoasa sunt, ca ar vrea sa fie cu mine, ca nu a mai vazut eleva atat de frumoasa si inocenta, etc. Am plecat imediat de acolo, insa nu am spus nimanui ce s-a intamplat.

La ultima sedinta de meditatie am fost cu o prietena de frica sa nu incerce ceva. La sfarsitul meditatiei, m-a chemat la el in birou, singura, si mi-a spus ca daca nu accept sa fiu cu el nu ma trece clasa.

Imi este foarte frica de ce va face si imi este si mai frica sa ii spun mamei sau prietenei. Mi-e frica sa nu ma condamne pe mine si sa spuna ca eu l-am sedus. Pana la urma este cuvantul meu, o eleva nu foarte buna, impotriva cuvantului unui profesor, cu diploma si toata cele.

La orele de clasa se poarta absolut normal si aproape ca ma ignora, insa lucrurile se schimba atunci cand am meditatii. Cred ca o sa insist sa vina el la mine acasa pentru meditatii si doar atunci cand sunt parintii mei acasa, pentru a nu-mi mai face avansuri.

Nu stiu daca sunt singura fata care pateste asta, insa nici nu stiu cum as putea sa il acuz de ceva. Ma va crede cineva? Il va crede numai pe el? Ce sa fac?”