Parfumuri de femei care au in spate o poveste

Cu milioane de parfumuri pe piață, descoperirea celor mai bune parfumuri pentru femei este un proces destul de greu. Parfumurile extraordinare spun o poveste prin notele lor și prin emoțiile pe care le evocă. Mirosul potrivit vă poate da un plus de încredere, vă poate face să vă amintiți sau să vă facă să zâmbiti. Parfumul este subiectiv; există o mulțime de versiuni perfect drăguțe, complet inofensive, care nu reușesc să mă entuziasmeze și clasice foarte lăudate care ar trebui să rămână în trecut.

Ceea ce mă interesează sunt parfumurile care se abat de la normă și se simt singulare în intenția lor, asa cum sunt cele de pe https://parfumurionline.ro/articol/parfumuri-iarna-femei. Nu trebuie să fie creații ezoterice de nișă sau exclusivități de designer; trebuie doar sa fie originale. Prin ingeniozitate și expertiză artizanală, cele mai bune parfumuri pentru femei oferă ceva superior.

Frederic Malle Portretul unei doamne

Există infinite interpretări ale trandafirului, iar în Portretul unei doamne al lui Frederic Malle, această versatilitate iese în prim-plan. Nota se poate înregistra ca dulce sau picant, sufocant sau sofisticat, în funcție de utilizarea sa. Parfumierii din spatele gamei Malle au arătat această calitate prin hituri precum cochetul Lipstick Rose al lui Ralf Schwieger și cocktail-ul cu vetiver Rose & Cuir de la Jean-Claude Ellena.

Cu toate acestea, Portretul unei doamne al lui Dominique Ropion duce floarea într-o direcție îndrăzneață. Trandafirul turcesc complimentează elementele pământești precum paciuli, lemn de santal, tămâie și un strop de coacăze negre. Isabel Archer, eroina romanului Henry James din care își trage numele parfumul, era un spirit liber pasional.

Gucci O cântare pentru nimfă

Designurile lui Alessandro Michele pentru Gucci au o calitate de basm. Designerul evocă în mod regulat mituri și povești populare în munca sa, iar colecția de parfum Alchemist’s Garden a mărcii îmbuteliază această magie. Desigur, A Chant for the Nymph, axat pe frangipani, își ridică numele de altă lume. Pădurile tropicale au fost punctul de inspirație al parfumului, dar notele sale amețitoare de ylang-ylang și Tiare îl fac să pară direct din Narnia. Intra pe newgirl.ro si afla lucruri dintre cele mai interesante despre parfumuri.

Tom Ford Soleil Brûlant

Tom Ford nu este o marcă de modă; este un stil de viață. Designerul a cultivat o estetică atât de recunoscută încât în ​​momentul în care îi auzi numele, gândurile la modele perfect bronzate în ochelari de soare îți umplu capul. Ford a lansat mai multe parfumuri Soleil, dar cel mai recent, Soleil Brûlant, este cel mai generos. Totul, de la sticla metalică care arată ca o cărămidă de aur, până la utilizarea îngăduitoare a chihlimbarului, tămâiei și mierii negre, spune lux. Oricât de extravagant este, Soleil Brûlant nu este neplăcut. Adăugarea de note mai ușoare, cum ar fi piper roz și mandarina, îl ajută să-și mențină o senzualitate subtilă.

Maison Francis Kurkdjian Amyris Femme

Calitățile de transport ale lui Amyris Femme sunt evidente la prima adulmecare. Florele de vis ale lui Francis Kurkdjian combină amyrisul jamaican – o plantă cu flori cu un parfum bogat de citrice – și irisul florentin pentru a crea o călătorie pentru simțuri. Este rar ca un parfum să aibă tendințe pe TikTok, dar în această vară, o recenzie încântătoare a parfumului a devenit virală. Desigur, nu trebuie să fii membru al Generației Z pentru a aprecia creația lui Kurkdjian; frumusețea sa strălucitoare și efervescentă ar trebui să fie evidentă pentru toți. Toate aceste esente sunt absolut minunate.