O plimbare prin Bucurestiul meu

Intotdeauna m-am declarat indragostita de capitala noastra prafuita. Si mai mult decat atat, mi-am dorit sa am ocazia sa o prezint asa cum mi-a fost ea prezentata in anii de liceu, cand am fost plimbati intr-un tur de oras. Astfel mi-a venit ideea sa discut cu cei de la Paralela45 si sa le propun un tur de oras in care sa prezentam Bucurestiul, chiar si bucurestenilor. M-am bucurat sa vad ca ideea mea a fost bine primita si am plecat in cautarea altor parteneri care sa ma ajute sa organizez cel mai frumos Tur de Bucuresti de pana acum.

Timp de o luna si jumatate am trimis mailuri, asteptat raspunsuri si planuit ziua de 19 iunie. Iata ca mai sunt 3 zile pana sambata. Aproape toate detaliile au fost puse la punct si restul le las asa fiindca am invatat de la Adrian Ciubotaru sa nu controlez totul.

Avem un traseu frumos pe care prietenii de la Norc.ro l-au transpus in panorame. Vom vizita 4 muzee ale Bucurestiului si daca ne permite vremea vom vizita la pas Centrul Vechi.

Avem un ghid profesionist pe care cred ca il voi innebuni cu intrebarile.

Avem 5 invitati din afara Bucurestiului adica: Nebuloasa, Tomata cu Scufita, Simona, Lilisor si Dan.

Avem parteneri care ne-au ajutat: Paralela45 (care ne ofera autocarul si ghidul), Hotel Stil (care ne ofera cazarea pentru cei 5 invitati), BlueAir (ofera transportul celor 5 invitati), Norc.ro (care ne ajuta cu achitarea biletelor) si Hotel Razvan.

Pentru acest eveniment am creat si o pagina de Facebook, pe care as vrea eu sa o vad crescand frumos, de la sine. Inceputul va fi un pic mai greu, de aceea va rog sa imi spuneti voi ce credeti ca e mai frumos in Bucuresti.

Daca acest eveniment va iesi atat de frumos si bine cum sper eu ca va iesi, data viitoare cand voi fi intrebata care este cel mai misto lucru pe care mi l-a adus bloggingul voi stii ce sa raspund!