De ce o firma mica trebuie sa se concentreze pe constuirea de linkuri

Exista mai multe motive pentru care inclusiv o firma mica trebuie sa fie preocupata de construirea de linkuri.

Iata cele mai importante 2 motive:

1. Creșterea traficului pe site

Dacă sunteți un proprietar de afacere mica și doriți să obțineți un trafic crescut de la motoarele de căutare, atunci concentrarea pe link building este o necesitate pentru dvs.

În primul rând, dacă aveți un număr mare de site-uri web externe care se leagă de site-ul dvs. de afaceri, veți obține o pozitie mai buna și, prin urmare, șansele ca clienții dvs. țintă să dea clic pe site-ul dvs. web, de fiecare dată când generează o interogare de căutare relevantă pe motorul de căutare, vor fi mai mari.

În al doilea rând, de fiecare dată când publicul dvs. țintă navighează pe un site web relevant pentru afacerea dvs. și găsește linkul site-ului dvs. de afaceri pe acesta, creează o nouă sursă de a obține trafic către site-ul dvs. web.

Așadar, ambele modalități duc la creșterea traficului pentru afacerea dvs.

2. Brand awareness

Când publicul dvs. țintă navighează pe web și află despre site-ul dvs. prin link-uri externe, ei vor afla despre marca/ brandul dvs.

De exemplu, să zicem că sunteți un proprietar de afaceri mici pentru îmbrăcăminte sportivă. Publicul dvs. țintă care citește un articol despre cum să te menții în formă prin antrenamente ajunge intr-un punct care vorbește despre sport ca sursă de antrenamente.

Ideea continuă să sugereze că purtarea de echipament adecvat în timp ce faci sport îmbunătățește experiența de a continua sportul respectiv și apoi oferă un link către site-ul dvs. web. Acest lucru va crește gradul de conștientizare a brandului pentru afacerea dvs. și tot mai multe persoane vor ajunge să învețe despre disponibilitate de îmbrăcăminte sportivă pe care o oferiti.

Potrivit Harvard Business Review, 64% dintre oameni citează valori comune ca motiv principal pentru care au o relație cu un brand.

În al doilea rând, majoritatea linkurilor sunt create prin bloguri. Dacă studiați, scrieți și publicați materiale informative despre un anumit subiect, veți câștiga reputația de a fi expert în acest domeniu.

Acest lucru vă ajută, de asemenea, să vă popularizați brandul și să vă faceți renumit în industria dvs.

Link building prin Linkweb

Ai aflat de Linkweb.ro? Este catalogul de afaceri  si lista firme unde iti poti inscrie gratuit afacerea ta. Mai mult, poti publica anunturi, articole, comunicate de presa, continut bun pentru utilizatorii Linkweb.ro, care ar putea ajunge rapid pe site-ul tau.