D’ale vedetelor

Ducu Bertzi si masina de bere

Intors de curand de la „cantari”, de prin Germania, folkistul Ducu Bertzi spune ca a avut parte de o multime de peripetii, caci o calatorie fara „picanterii” ar fi plictisitoare, nu-i asa? In primul rand, a indurat un frig ingrozitor, intrucat el a crezut ca acolo e cald ca pe la noi. Cand sa umble in valiza dupa haine… ceva mai groase, a constatat ca nu mai avea bagaje, pentru ca iii fusesera pierdute. „Era un frig de-ti ieseau aburi din gura, iar eu plecasem din Bucuresti in tricou si fara sosete- n picioare, cum umblu eu vara”, povesteste cantautorul. In putinul timp liber pe care l-a avut in Hanovra, a descoperit o foarte veche masina de bere, a carei instalatie inca functioneaza, si i-a facut o poza care sa-l racoreasca la intoarcerea in tara.

Pipaita la piata

Nurii Pamelei Anderson trezesc patimi in randul barbatilor de orice varsta si iii determina sa se comporte indecent. Diva a patit-o de aceasta data intr-un magazin de fructe din Malibu. Omul, un individ trecut bine de 45 de ani, a rugat-o pe Pamela sa-l ajute sa aleaga niste pepeni. Cand ea s-a aplecat, el a devenit brusc interesat de „pepenii” ei si, cu indrazneala si vadita placere, i-a pipait silicoanele. Pamela, scandalizata, l-a facut sa-si ceara iertare, dar omul, dupa scuzele de rigoare, a adaugat ca momentul a fost unul foarte fericit pentru el.

Angelina si tatuajele

Mama devotata si iubitoare, Angelina Jolie si-a tatuat pe brat coordonatele geografice ale Etiopiei si Cambodgiei. Pare ciudat, dar diva a procedat astfel pentru ca iisi iubeste foarte mult copiii – fiul ei Maddox s-a nascut in Cambodgia, iar fiica, Zahara, in Etiopia. Totusi, dragostea pentru cei mici nu este singurul motiv. Frumoasa Angelina a reusit in acest mod sa scape si de vechiul tatuaj, pe care se straduia demult sa-l inlature, cu numele fostului sau sot, Billy Bob Thornton.

Paste si vin pentru Keira

Keira Knightely a admis ca nu s-a mai dus la sala de fitness din ianuarie. Ba mai mult, ea a spus ca se delecteaza cu o juma- tate de sticla de vin in fiecare seara si ca mananca in mod regulat paste. „Nu sunt genul care sa alerge kilometri intregi in fiecare dimineata, desi incerc”, a spus Keira intr-un interviu acordat revistei „Elle”. „Incerc sa ma duc la jogging, dar nu reusesc intotdeauna. In plus, niciodata nu-mi refuz nimic din ce-mi face placere. O viata am!”. Keira invidiaza formele voluptuoase ale lui Scarlett Johansson si Kate Winslet: „Carnea asta decadenta mi se pare extraordinar de frumoasa. O femeie sexy este o femeie cu forme pline”.

Nanny pentru Britney

Ati auzit de Perry Tailor? Nici noi, pana nu demult. Ziarele americane de scandal i-au luat urma dupa ce l-au surprins in compania lui Britney Spears, mult prea casatorita cu Kevin Federline ca sa mai spunem ceva. Noul membru al clanului Britney a fost angajat pe post de nanny, dar umbla vorba ca relatia dintre cei doi trece pragul profesional. Si asta pentru ca, nu de putine ori, s-au afisat in public iimpreuna. Despre noul „baiat” al lui Britney se mai stie ca a vrut sa se inroleze in Marina, ca sa se duca sa lupte in Irak si Afganistan, dar fetele i-au deturnat intotdeauna planurile. Potrivit spuselor mamei sale, in relatia lui cu Britney, natura meseriei lui Perry este mai mult aceea de bodyguard decat de nanny. Cum Britney e iar insarcinata, Perry ar face mai bine sa se perfectioneze in arta schimbatului de scutece si sa lase dracului armata.