Cum iti dai seama ca esti indragostita

Sentimentul de dragoste este unul foarte benefic si aduce bucurie pentru orice femeie. Iubirea este un sentiment incredibil, si cu totii trecem prin astfel de momente. Iata cum sa iti dai seama ca esti indragostita!

Vrei ca toata lumea sa afle ca esti fericita

Atunci cand esti indragostita, ai putea fi in stare sa-ti strigi fericirea in gura mare, indiferent ca esti in mijlocul noptii, sau la birou. Fericirea pur si simplu pune stapanire pe tine si tot ce vrei sa faci este sa iti declari iubirea. Toti prietenii tai vor observa schimbarea de atitudine si sclipirea din ochi. In plus, fluturasii din stomac chiar sunt adevarati si ii vei simti de fiecare data cand te gandesti la el sau cand il vezi.

Sentimente reciproce

Si mai bine este atunci cand cel pe care il iubeste iti raspunde cu acelasi sentiment. Acest lucru te va face si mai fericita. In plus, daca iti spune si prin cuvinte ca te iubeste, si nu numai iti arata prin diferite gesturi, inseamna ca aveti o relatie de viitor.

Il vezi numai pe el

Iti dai seama ca esti indragostita atunci cand totul din jurul tau iti aminteste de el. Aroma cafelei iti aminteste de diminetile petrecute impreuna, parfumul lui iti aminteste de momentele intime petrecute impreuna, obiceiurile lui iti amintesc de ce il iubesti atat de mult. Orice lucru, chiar si unul nesemnificativ, iti aduce aminte de el si te face sa zambesti, chiar daca la serviciu ai avut o zi obositoare.

Gelozia

Este bine sa fii putin geloasa, insa nu exagera, deoarece cu siguranta il vei pierde, mai devreme sau mai tarziu. Atunci cand esti indragostita, incepi sa te simti geloasa pe diferite persoane care chiar nu reprezinta un pericol pentru relatia voastra. Este posibil sa te simti geloasa pe prietena lui cea mai buna, pe fosta iubita cu care nu a mai vorbit de luni de zile, pe sefa lui sau pe colega de la birou. Trebuie insa sa scapi de aceasta gelozie si sa lasi lucrurile sa evolueze normal in relatia voastra.