Barbie si Ken exista in realitate!

Credeai ca papusile din copilarie au ramas doar in imaginatia noastra? Ei bine, 2 tineri au fost atat de obsedati de perechea Barbie si Ken, incat au cheltuit zeci de mii de euro pe operatiile estetice pentru a arata exact ca idolii lor.

Valeria Lukyanova are doar 22 de ani si arata exact ca Barbie. Spune despre ea ca este cea mai frumoasa rusoaica de pe retelele de socializare, insa transformarea nu a costat-o putin. Aceasta a dat peste 800.000 de dolari pe operatiile estetice pentru a arata ca o papusa.

Si-a facut numeroase operatii la nas, implanturi cu silicon in mai multe parti ale corpului, lipoaspiratii si alte zeci de operatii pentru a-si vedea visul cu ochii. Valeria petrece peste 5 ore zilnic pentru machiaj, iar cand vine vorba de intretinere, aceasta cheltuie cateva mii de euro in fiecare luna.

“Dimineata imi ingrijesc fata si ma duc la un masaj, apoi stau putin pe internet.

Dupa aceea, meditez si ma transpun in corpul meu astral, apoi ma duc la fitness, la o plimbare cu prietena mea cea mai buna, ma intorc acasa, fac cina pentru barbatul iubit.

Seara mai stau inca un pic pe internet, mai citesc ceva si meditez, apoi ma duc la culcare” povesteste Valeria pentru revista de moda V Magazine.

Cel mai probabil, pasiunea pentru papusa Barbie si pentru operatiile estetice, Valeria le-a “imprumutat” de la parinti si bunici, care nu sunt straini de efectele benefice ale bistruriului. Mama Valeriei arata la fel de bine.

Si cum Barbie nu putea sa ramana singura, iata ca s-a gasit si un barbat care sa-si doreasca sa arate exact ca Ken. Numele lui este Justin Jedlica si are 32 de ani. Are deja la activ 90 de operatii estetice pe care a peste 100.000 de euro. Dupa 5 rinoplastii, implanturi cu silicon in fese, abdomen, bicepsi si tricepsi, si alte operatii estetice la niveul fetei, acesta a ajuns sa semene extraordinar de bine cu Ken.