Top 8 sfaturi despre cum sa seduci orice fata pe care o doresti

Arta seductiei este sa stii ce isi doreste cu adevarat si sa i-l oferi incet, intr-un mod care sa-i taie rasuflarea.

1.Seductia este o adevarata arta si pentru a o stapani trebuie sa ai rabdare.
La urma urmei, „rabdarea este o virtute” si fiecare realizare necesita o anumita rabdare daca vrei sa ai succes.
Seductia este o arta in sine, dar a seduce o fata si a obtine o prietena este dincolo de asta. A seduce o fata necesita anumite abilitati si trasaturi precum inteligenta, generozitatea, misterul si rabdarea si nu-ti fie teama ca nu detii niciuna dintre acestea.

Tu faci. Fiecare dintre noi poseda aceleasi calitati, dar intr-o anumita masura. Cineva poate fi mai elocvent, in timp ce altul poate fi un maestru al misterului si invers. Dar trebuie sa stii ca imbunatatirea este cheia atunci cand vine vorba de a seduce o femeie.

2.Trebuie sa gasiti echilibrul perfect.
Gasirea echilibrului perfect este obligatorie daca esti interesat de cum sa seduci orice fata pe care o doresti. Acum, ce inseamna gasirea echilibrului perfect ?
Inseamna ca trebuie sa gasesti echilibrul perfect in timp ce stai in picioare dupa prea multa bautura pentru ca ai fost prea nervos ?
Cu siguranta nu. Inseamna ca trebuie sa gasesti echilibrul perfect in ceea ce priveste conversatia, increderea, misterul, a fi plin de umor, a o complimenta si asa mai departe. Vedeti, sunt multi factori care joaca un rol in arta seductiei.

3.Seduce-i mintea si poti avea corpul ei.
A fi un maestru al seductiei inseamna a crea armonie prin linistirea fiecarui aspect al mintii ei, astfel incat sa se simta confortabil in preajma ta.

4.Nu grabi niciodata lucrurile!
Daca grabiti lucrurile, va crea un contraefect si daunele vor fi aproape ireversibile. Amintiti-va sa luati lucrurile incet si sa actionati in conformitate cu limbajul corpului ei.

5.Ramaneti misterios
Tine minte, misterul este ingredientul tau cheie atunci cand vine vorba de seducere. A fi misterios inseamna a spune suficient pentru a o face interesata si a sti cand sa se retraga pentru a o face sa-si doreasca mai mult. Este echilibrul perfect de a oferi si a pastra ceva pentru tine. Daca vorbesti despre tine, vei ramane misterios daca lasi cateva detalii pentru tine. Poti face acest lucru incepand sa explici un eveniment din trecutul tau si oprindu-te brusc si trecand la altceva. Ea va dori imediat sa afle mai multe despre tine si asa creezi misterul. Fa-o sa puna la indoiala unele lucruri despre tine fara sa le confirmi sau sa le renunti.
Misterul este o arma puternica de seductie si odata ce inveti sa o folosesti corect, vei fi un zeu al seductiei.

6.Fii increzator
Incredere. Similar cu misterul, increderea este o alta arma puternica atunci cand vine vorba de seductie. Cred ca nici macar nu este necesar sa explic importanta de a fi increzator, dar repetitio est mater studiorum (repetitia este mama studiului). O fata va sti ca esti increzator daca ai o postura buna si sanatoasa, daca o privesti in ochi, daca vorbesti clar, daca esti relaxat si asa mai departe. Dar o fata va sti ca nu esti increzator daca ai o pozitie a capului inainte, daca eviti contactul vizual, daca mormai, te framantati sau ceva asemanator.

Acordati atentie limbajului corpului si, chiar daca nu sunteti atat de relaxat, puteti pretinde oricand sa fiti increzator si aceasta este frumusetea seducerii.

7.Fa-o sa rada
Fetelor le place sa rada si mai mult decat orice le place fetelor atunci cand faci efort sa le faci sa rada. Unii baieti iau asta prea in serios si trec la un alt nivel de actorie ca si cum ar fi un stand-up comedian pe scena si nu cu fata pe care vor sa o seduca.

Fa-o sa rada, dar ai limite. Daca iti arata ca rade la glumele tale, asta nu inseamna ca ar trebui sa continui pana cand ea izbucneste.

8.Evitati orice atingere sexuala
A seduce nu inseamna sa o atingi peste tot si sa speri ca vei ajunge in cele din urma la locul potrivit. Asta se numeste a fi intruziv si nu seducator. Trebuie sa-i arati ca esti un barbat bland, rezonabil, care o trateaza cu respect. Si de aceea ar trebui sa eviti orice atingere sexuala, chiar daca acesta este primul lucru care ne vine in minte in mod natural cand amintim cuvantul seductie. Dar adevarul este ca seductia nu are nimic de-a face cu atingerea sexuala. Este doar un produs al seductiei, dar nu este o parte necesara a procesului sau.