Obișnuiți să vă faceți singure manichiura acasă?

Foarte multe persoane au ales să își îngrijează singure unghiile acasă, mai ales în perioada actualei pandemii. Mult mai comod, pericol mai redus de infectare, timp câștigat în plus, etc.

Pentru a obține rezultate la fel de bune, aveți nevoie de produse profesionale foarte moderne și foarte performante. În felul acesta, unghiile dumneavoastră vor arăta mult mai bine, cu un efort mai redus.

Enails.ro – o ofertă care vă poate avantaja foarte mult!

Enails.ro este numele unui important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale de actualitate maximă, pentru manichiuri și pedichiuri moderne de tip gel sau de tip semipermanent. Oferta este foarte generoasă și include peste 1500 de tipuri de produse din toate categoriile principale. Prețurile produselor Enails sunt foarte bune și accesibile. Comenzile se pot face atât de către persoanele fizice cât și de către orice salon de manichiuri și pedichiuri, indiferent de cantitate.

De aici puteți comanda online toate categoriile de soluții pregătitoare pentru unghii, toate categoriile de oje semipermanente, geluri pentru construcție, geluri color, pudre acrilice, aparatură modernă pentru saloane de tip lămpi UV sau LED, freze și sterilizatoare, dezinfectante profesionale, accesorii și ustensile, pile,  produse Everin, decoruri și tatuaje, etc.

Cu toate produsele de acest gen se lucrează forte ușor și rezultatele obținute sunt foarte bune. Este vorba despre manichiuri cu rezistență foarte bună timp îndelungat care sunt și foarte estetice.

Dacă veți avea timp să analizați oferta cu atenție, veți descoperi că produsele Enails sunt fabricate de către branduri renumite în toată lumea, precum EVERIN, CANNI, VENALISA, FSM, ROSALIND, BASE ONE, SILCARE, MOLLY LAC, etc.

Gel construcție EVERIN Milky White 50 gr

Este un produs preferat deja de foarte multe persoane. Este de culoare albă și consistență lăptoasă. Poate fi folosit pentru toate tipurile de apex: negativ, pozitiv sau pentru French de interior. Deoarece are o densitate medie și proprietăți auto nivelante foarte bune, se lucrează foarte ușor cu el. Este de asemenea, un produs de foarte bună calitate care nu curge în cuticule, se pilește ușor și se usucă rapid la lampă. Poate fi folosit la orice fel de unghii. Este și rezistent la șocuri și lovituri puternice, chiar dacă este folosit în cantități mici.

De asemenea, poate fi folosit la persoanele care au probleme de sănătate cu unghiile, deoarece nu afectează deloc structura biologica a acestora. Nu este un produs de tip 3 în 1 și necesită aplicarea unei baze.

Producătorul îl recomandă pentru realizarea extensiei unghiei pe șablon de absolut orice lungime, pentru modelarea unghiilor și pentru realizarea unei curbe C perfecte. Este compatibil cu orice produs pregătitor pentru unghii. Pentru relații suplimentare despre produsele Enails puteți contacta în mod direct unul din reprezentanții companiei la numărul de telefon 0765.581.267. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei serviciile de transport sunt complet GRATUITE.