Top 10 cele mai jucate jocuri online din lume

In zilele noastre, oamenii isi petreceau jumatate din timp in fata electronicelor si majoritatea oamenilor joaca jocuri online cu ajutorul internetului sau a oricaror alte retele de computere disponibile. Multe jocuri au oportunitati diferite si tehnologiile moderne necesita pentru a juca.

Daca esti curios sa stii care sunt cele 10 jocuri online populare, atunci te afli in locul potrivit, iata detaliile complete despre Top 10 cele mai jucate jocuri online din lume. Asadar, verificati Topul celor mai jucate 10 jocuri online sau vezi pe icul mai multe despre jocurile online.

PUBG

PUBG este unul dintre cele mai realiste jocuri online, este unul dintre cele mai populare jocuri jucate din lume, jocul despre doua echipe cu doua meciuri in care 100 de oameni vor fi acolo si trebuie sa se omoare intre ei in siguranta si cu intelepciune, iar jucatorii trebuie sa ramane in viata pana la sfarsitul meciului la sfarsit, daca castiga, vor primi „Castigator, Castigator Chicken Dinner”, de asemenea, platitorul poate intra in meci ca un solo, duo sau cu o echipa.

Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale este un joc online gratuit in care 100 de oameni se reunesc concurand unul impotriva celuilalt pentru prima lor pozitie, jocul este unul dintre cele mai populare jocuri cu aproximativ 5 milioane de jucatori simultan. In acest joc, trebuie sa construiesti un fel de ziduri si sa aduni un obstacol sau o alta sursa de elemente in care poti intra intr-un joc ca un solo sau cu alte grupuri.

Apex Legends

Apex Legends este un joc in modul multiplayer in care pana la douazeci de echipe de trei persoane aterizeaza pe insula si trebuie sa caute niste arme si provizii pentru un alt jucator in lupta in timp ce se deplaseaza in afara zonei de joc, trebuie sa fie in siguranta, deoarece nu poti fi prins si cand, in cele din urma, vreo ultima echipa este in viata, ei castiga jocul.

League of Legends (LOL)

League of Legends este unul dintre cele mai vechi jocuri, dar este inca unul dintre cele mai preferate jocuri pe care le-ar putea juca si pe care le-ar putea bucura datorita scenei, animatiei si graficelor diferite si fiecare nivel este ceva diferit. In acest joc oamenii lucreaza ca o echipa si trebuie sa distruga o cladire de baza care este protejata de structurile echipei inamicului, jucatorul controleaza unele personaje cunoscute sub numele de Championship si trebuie sa aleaga pentru fiecare meci, meciul dureaza in medie 20 pana la 50 de minute. .

Counter-Strike: Global Ofensive (CS: GO)

Este un joc video cu impuscaturi la persoana intai multiplatitor care poate fi jucat atat online, cat si offline. In acest joc, exista doua echipe care joaca una impotriva celeilalte si ambele echipe au misiuni diferite de facut, in timp ce „Teroristii” trebuie sa asigure o locatie si sa puna o bomba si sa tina ostatici. Si echipele trebuie fie sa salveze ostaticul, fie sa nu mai planteze bombe, iar in fiecare runda jucatorii sunt o recompensa pentru cea mai buna performanta.

Hearthstone

Hearthstone este un joc de carti digital intre doi jucatori folosind pachete ajustate de 30 de carti, impreuna cu o putere unica si un erou ales, ca regula pentru toate jocurile pe care jucatorul trebuie sa atace adversarul. Este un joc pe mai multe platforme, ceea ce inseamna ca jucatorii pot juca pe un dispozitiv compatibil.

Minecraft

Minecraft este un joc video este un joc 3D fara obiective specifice si poate face tot ce trebuie sa faca, jocul se invarte in jurul unor animale, oameni construind si hrana de care jucatorul are nevoie pentru a construi ceva din blocuri cu ajutorul lui. (murdarie, apa, lava, piatra, trunchiuri de copaci, etc.) Jocul este unul dintre cele mai aventuroase jocuri pe care le-ar putea plati.

DOTA 2

DOTA 2 este un joc multiplayer online care este dezvoltat un model al Blizzard Entertainment, se joaca intre doi jucatori, iar rolul jocului este de a apara o harta separata de fani. Standardul pentru fiecare jucator in acest joc este sa colecteze cateva experiente diferite.

Divizia 2

Divizia 2 este un joc video multiplayer online de actiune de rol, jucatorii trebuie sa coopereze intre ei pentru a indeplini obiectivele. Caracteristica Diviziei 2 trebuie sa fie completata de opt jucatori, care este noua versiune in comparatie cu cea anterioara.

Splatoon 2

Splatoon 2 este o persoana colorata sau a treia sau multiplayer, puteti juca si ca mod single-player. Are un stil special cunoscut sub numele de Turf War. Jucatorii pot fi intr-o echipa de 4 vs 4 si va fi ceva batalie. De asemenea, se asteapta ca in 2020 va exista un alt sezon al lui Splatoon.