Tastatura nu mai functioneaza? Ce poti face sa iti reiei activitatea cat mai rapid

Laptopurile, la fel ca si alte aparate electrice au o anumita durata de utilizare pana cand acestea nu vor mai functiona corect sau va fi necesara schimbarea anumitor piese. Fie ca este vorba de accidente sau trecerea timpului, cu totii ajungem in punctul in care trebuie sa luam o decizie inteleapta asupra device-ului personal. Inlocuirea acestuia cu unul nou poate parea cea mai buna solutie la o prima vedere, insa bugetul poate fi o problema. Defectarea laptopului se poate intampla oricand, multe persoane nefiind pregatite pentru achizitionarea unuia nou. Laptopurile le utilizati in fiecare zi fie la job, scoala sau pentru divertisment, astfel deterioarea lui va poate da peste cap planurile financiare, dar si proiectele in curs.

In ultima perioda tot mai multe persoane au inceput sa apeleze la centre de reparatii laptop deoarece costurile sunt mult mai mici, iar timpul este mult mai redus decat ati crede. Este cel mai economic si responsabil mod de a va repara aparatul, nefiind necesara cheltuirea unei averi pentru a va continua lucrul pe acesta.

OnLaptop este unul dintre cele mai mari centre de reparatii din Bucuresti care a reusit in ultimii 10 ani sa reabiliteze peste 10 000 de device-uri, 90% dintre acestea fiind solutionate chiar in aceasi zi. La ei pe site veti gasi pret incarcator msi laptop sau orice alta componenta pentru a se potrivi cat mai bine cu brandul detinut.

Anumite butoane din tastatura nu mai functioneaza

Tastatura si touchpad-ul sunt instrumente vitale pe care le folositi zilnic pentru a utiliza laptopul. Nefunctionarea corespunzatoare a acestora va va ingreuna procesul de realizare a proiectelor, ducand chiar la imposibilitatea de a-l mai folosi.

Exista multe probleme pe care o tastatura le poate intampina, acestea fiind:

·Varsarea accidentala a lichidelor

Ceaiul, cafeua sau sucurile pot compromite partial sau total tastatura. O curatare preliminara a acesteia va va ajuta pentru o scurta perioada sa o utilizati insa dupa uscare tastele se pot lipi, fiind necesara experienta unui tehnician profesionist. In functie de gravitate aceasta se poate demonta si curata temeinic sau inlocui.

·Praful   

Inamicul numarul 1 al device-urilor electronice. Necuratarea periodica poate duce la incapacitatea de a-l mai folosi. Atat tastatura, cat si componentele interioare trebuie curatate de praf pentru a nu compromite intregul sistem. Specialistii OnLaptop recomanda tuturor posesorilor de astfel de aparate sa beneficieze de cel putin 2 ori pe an de o curatare generala realizata doar de catre un profesionist.

·Timpul lung de utilizare

Dupa ani de folosinta, anumite taste nu vor mai functiona corect. In acest caz va fi necesara inlocuirea totala, iar pe site-ul lor veti gasi o gama variata de tastaturi care sa se potriveasca cu laptopul dumneavoastra.

Centrul de reparatii OnLaptop a lansat de curand un nou serviciu, Premium Service de care deja se bucura multe persoane, prin benficiile pe care le ofera. Anumite componente pot fi solutionate in maxim 60 de minute de la preluarea lor in service, putandu-va bucura in acest fel intr-un timp mult mai scurt de laptopul personal.