Sfaturi si trucuri la prima intalnire

Primele intalniri pot genera o multime de tensiuni, mai ales daca tu esti cel care ai planificat aproape totul. Asta pentru ca in general prima intalnire este deseori legata de o prima impresie, chiar daca ai discutat mult timp cu cei pe care l-ai intalnit prin intermediul unor anunturi matrimoniale. Deci prima intalnire este o prima priveliste asupra compatibilitatii voastre romantice si a stilurilor personale. Cu toate acestea, in timp ce unele persoane sunt entuziasmate si ar dori sa planifice o intalnire aventuroasa cu ritm rapid, adevarul este ca uneori este mai bine ca lucrurile sa ramana simple. Cel putin pentru anumite persoane. Vezi sfaturile realizate de site-ul de anunturi matrimoniale Mezo.

Scopul

Partenerii mai putin experimentati care se intalnesc pe un site de anunturi matrimoniale pot fi usor confuzi cu privire la tot ce presupune procesul de dating – mai ales daca vorbim despre o prima intalnire. Prin urmare, este util sa tii cont de urmatorul lucru:

– Scopul primei intalniri este sa va cunoasteti mai bine.

Modul in care cei doi parteneri care s-au intalnit pe un site de anunturi matrimoniale ajung sa se cunoasca mai bine poate fi distractiv, dar nu neaparat intim.

Daca lucrurile raman intr-o zona lejera si casual, relatia are si ea sanse sa ramana in aceasta nota. (asta nu este intotdeauna un lucru rau).

Cadrele personale mai linistite sunt ideale pentru conversatii intime, in timp ce mediile active pot incuraja mai putina vorba si mai multa actiune.

Prea multa conversatie la o prima intalnire poate duce la prea multa intimitate si dezvaluirea unor informatii care sunt mult prea personale – dintr-o data. Desi scopul intalnirii este de a interactiona si de a va cunoaste unul pe celalalt, poate fi o provocare ce intrebari puteti adresa. Mai mult, poti pleca de acasa cu un arsenal cu intrebari numai bune de pus la o prima intalnire.

In general acceste intrebari pot sa aiba legatura sau sa dezvaluie aspecte ce tin de:

– valorile familiale

– valori de baza

– experiente negative din viata

– probleme de santate

– filosofii financiare

– relatii anterioare

Cu toate acestea, foarte putine din aceste subiecte sunt potrivite pentru o prima intalnire – cu exceptia cazului in care ele sunt dezvaluite in mod deschis de cea cu care te vezi. Exista motive bine intemeiate pentru care este nevoie de mai multe intalniri pentru a simti ca poti sa te apropii de personalitatea unui partener.

Steagul rosu

Intr-adevar, indiferent de cat de entuziasmat esti la o prima intalnire cu cineva pe care ai cunoscut-o pe un site de anunturi matrimoniale, nu ar trebui sa ignori urmatoarele aspecte:

– sa fii nepoliticos cu chelnerii sau membrii personalului

– obiceiuri proaste sau igiena compromitatoare

– monopolizarea conversatiei

– nu raspunzi la intrebari despre tine

– esti exagerat de discret, ca si cum ai ascunde anumite lucruri

– lipsa de punctualitate fara un motiv bine intemeiat (e lipsa de respect)

Poti sa afli foarte multe lucruri doar privind modul in care persoane pe care ai intalnit-o prin anunturi matrimoniale interactioneaza cu cei din jurul sau.