Noul CLS Coupe: Top pachete de design disponibile

Noul model Mercedes CLS Coupe atrage atentia tuturor prin elementele de design extraordinare, create special pentru a fi remarcat si pentru a capta atentia. Micile detalii definesc starea de bine, dar si confortul unic, iar elementele de design se disting prin originalitate si eleganta.

La volanul unui astfel de autovehicul, care se distinge, astfel, prin dotarile de design speciale, vei remarca atat tu, cat si pasagerii tai, de modul in care ambianta se schimba. Pachetele de dotari ale noului model Mercedes CLS Coupe sunt destinate unei echipari de top, pentru un stil superior.

Daca vrei sa beneficiezi de consiliere cu privire la auto rulate in marile orase ale tarii, Auto Schunn, partener autorizat Mercedes Benz, cu reprezentante in Arad,  Timisoara, Deva, Sibiu si Suceava. Aici, specialistii te vor ajuta sa gasesti cele mai potrivite modele pentru tine si afacerea ta.

Pachet Night

Pachetul Night, prin elementele exclusive de design de culoare neagra, ofera interiorului masinii un aer superior, accentuand totodata caracterul sportiv si aspectul atletic al autovehiculului. Acest pachet este ideal pentru toti admiratorii marcii Mercedes, intrucat noul CLS Coupe va atrage privirile tuturor. Acest pachet de design se remarca si prin grila radiatorului cu logo Mercedes-Benz si lamele cu insertie de culoare negru ultralucios, carcasele oglinzilor exterioare avand aceeasi culoare, dar si geamul termoizolant ce tenta intunecata.

Covorase auto design tip mocheta si pachet de covorase din velur pentru portbagaj

Pentru ca atunci cand atat tu, cat si pasagerii tai, va aflati in interiorul noului CLS Coupe, sa aveti parte de o experienta de confort si de design la un nivel superior, autovehiculul este dotat cu covorase auto cu margini din piele , dar si cu covorase pentru portbagaj de culoare asortata tapiteriei.

Iluminat ambiental

Noul CLS Coupe va reflecta in totalitate atat personalitatea ta, cat si starea ta de spirit, intrucat exista 64 de culori ale iluminatului ambiental care se modifica dinamic in diferite culori.

Exterior AMG Line

Linia de echipare AMG Line a noului model Mercedes CLS Coupe ofera autovehiculului tau un aspect sportiv, avand o dinamica speciala. Se remarca modul placut in care se imbina toate elementele de design si tehnologie, conferind o expresivitate speciala.

Design exterior

În ceea ce privește designul exterior, noul CLS Coupe se remarcă prin liniile elegante, atemporale, grila radiatorului in forma de stea si acoperisul curbat, toate acestea oferind eleganta, personalitate si un aer superior autovehiculului. In plus, noul model CLS Coupe prezinta jante sport si prelungire expresiva a barei frontale la modelul AMG Line, tehnologie inovatoare a farurilor cu MULTIBEAM LED, jante individuale din aliaj usor, dar si lampi grafice cu detalii stralucitoare, dispuse pe spate.

Design interior

Atunci cand decizi sa iti achizitionezi un alt autovehicul, interiorul acestuia reprezinta un factor decizional extrem de important. In cazul noului model Mercedes CLS Coupe, desingul interior se ridica peste asteptarile tuturor clientilor, atat datorita caracterului stilat, care nu este doar vizibil, cat si simtit. Acest model prezinta un volan multifunctional cu panou tactil de comanda, supralucios, lemn decorativ care se imbina perfect cu elementele din piele, dar si scaunele sport din piele cu cusaturi decorative moderne in culoarea pielii.

Daca vrei sa afli mai multe despre noul CLS Coupe, vino la una dintre reprezentantele Auto Schunn Romania deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva.