Munca intr-un studio de videochat: istovitoare sau relaxanta? Afla adevarul!

studio videochat


Multe tinere isi doresc sa devina modele online, deoarece se gandesc ca pot munci doar cateva ore pe zi si pot castiga mii de dolari. Intr-adevar, videochatul este un domeniu foarte bine platit, dar presupune munca si implicare la fel ca orice alt domeniu.

Intr-un studio de videochat, modelele online lucreaza minimum 8 ore pe zi, program care poate parea obositor. In realitate, lucrurile nu stau asa. Daca un job full-time la birou poate fi foarte solicitant, munca unui model online este relaxanta, deoarece:

– se aseamana cu timpul petrecut pe retelele de socializare;

– consta in conversatii online;

– subiectele de discutie sunt diverse si interesante;

– unii membri isi doresc ca modelele online sa vizioneze filme si seriale cu ei;

– alti membri initiaza jocuri distractive;

– modelele din cadrul unui studio videochat au la dispozitie spatii de relaxare special amenajate, astfel incat sa-si petreaca pauzele intr-un mediu curat si dotat cu toate utilitatile necesare.

Pe deasupra, programul este flexibil! Modelele online isi pot alege singure tura de lucru (dimineata, pranz sau seara).

Asadar, chiar daca este important sa fii ambitioasa si implicata in ceea ce faci, nu vei avea un job monoton, care sa te epuizeze. In plus, cu banii castigati din aceasta activitate, vei putea sa te destinzi dupa program la saloanele de masaj, infrumusetare, sali de fitness, piscine, shopping sau la o cina in cadrul unui restaurant select.

Modelele online duc o viata frumoasa, in care isi pot permite orice rasfat. Ele pleaca frecvent in calatorii si se distreaza la maximum alaturi de prietenii lor.

studio videochat

Ce alte beneficii iti poate oferi un studio de videochat?

Pe langa activitatea relaxanta si conditiile excelente, un studio de top, asa cum este Studio-20.ro, iti poate oferi:

– sesiuni de training in care vei afla secretele succesului;

– cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si makeup;

– sprijin financiar pentru achizitionarea tinutelor si a produselor de machiaj;

– venit minim garantat de 5000 de Lei, in primele 3 luni de activitate;

– credite fara dobanda pentru achizitionarea unei case, masini sau pentru operatii estetice;

– transport cu limuzina de acasa pana la studio si inapoi;

– asigurare medicala si stomatologica privata;

– sedinte foto-video profesionale;

– promovare pe site-urile de profil;

– trafic garantat.

In plus, daca nu iti doresti ca apropiatii tai sa afle ca lucrezi pentru un studio videochat, nu trebuie sa-ti faci nicio grija! Iti va fi respectata confidentialitatea, iar datele tale personale nu vor fi divulgate. Iti vei putea alege inca de la inceput un pseudonim, iar membrii din Romania nu vor putea sa te contacteze.

Studio 20 este cea mai buna alegere, deoarece ofera o multime de avantaje! Aici te vei bucura de o atmosfera prietenoasa, conditii de top si posibilitatea de a castiga pana la 10.000 de dolari pe luna. Studio 20 este un studio de videochat recunoscut pe plan international si are in portofoliu premii la cele mai importante gale din domeniu.

Acestea fiind spuse, daca iti doresti sa faci o schimbare in viata ta, programeaza un interviu la Studio 20 si afla mai multe despre meseria de model online!