Emma Watson si cum i s-a schimbat viata dupa Harry Potter

Emma Watson si modul in care rolul lui „Hermione” din Harry Potter i-a schimbat viata.

A fost in 2001 cand Emma Watson a devenit Hermione Granger. Actrita si-a petrecut intreaga copilarie si tinerete de la platoul de filmare la platoul de filmare. Dar, cum s-a schimbat viata ei dupa ce a devenit una dintre cele mai apreciate actrite din lume?

Emma Watson a inceput sa o interpreteze pe Hermione Granger cand avea doar unsprezece ani.

Ea a comentat, de multe ori, ca faptul de a deveni faimoasa atat de tanara i-a afectat copilaria, adolescenta si, mai ales, propria dezvoltare. Actrita a inceput sa o interpreteze pe Hermione Granger cand avea doar unsprezece ani. Astfel, succesul a fost de asa natura incat nu numai ca au filmat un film din saga, dar a ajuns sa joace in opt lungmetraje. 

Acest lucru ia facut viata sa se intample intre seturi de inregistrari; luand cursuri private si avand putin timp liber. Actrita, care s-a dedicat in prezent apararii drepturilor omului, a explicat intr-un interviu ca, de multe ori, s-a gandit ca nu se va putea recunoaste in oglinda . Adica sa faca diferenta intre Emma si Hermione. In ciuda tuturor, Harry Potter i-a schimbat viata in multe feluri.

Emma s-a nascut la Paris din parinti britanici

Emma s-a nascut la Paris din parinti britanici.

Emma s-a nascut la Paris din parinti britanici.

Emma s-a nascut la Paris din relatia dintre doi avocati britanici. Curand s-a mutat impreuna cu mama si fratele ei mai mic la Oxford, unde a devenit interesata de lumea actoriei. A fost in anul 2000 cand au inceput castingurile pentru Harry Potter si Piatra Filosofala si una dintre cele mai mari preocupari ale echipei de casting a fost sa gaseasca persoana potrivita pentru rolurile principale.

In 2001, cand a fost aleasa sa o interpreteze pe Hermione Granger

Astfel, au venit la Emma datorita profesorului ei de drama de la Oxford si, dupa opt auditii, a fost aleasa . Filmul a doborat toate recordurile posibile si i-a catapultat pe toti actorii la faima. Din acel moment, Emma a devenit unul dintre elementele esentiale ale filmului. 

In 2001, a inceput sa o interpreteze pe Hermione Granger in „Harry Potter”.

In 2001 a inceput sa joace Hermione Granger in „Harry Potter”. 

Cand saga s-a incheiat, Emma a apelat la apararea drepturilor femeilor

Dupa finalizarea filmarilor din saga, Emma a decis sa-si continue cariera de actorie . Desi da, cu un stil de viata mai linistit. De asemenea, s-a concentrat pe lumea modei . Da, este adevarat ca ceea ce l-a umplut cel mai mult la acea vreme era filantropia . Astfel, tanara a devenit vocea miscarii HeforShe iar in septembrie 2014 a tinut un discurs la adunarea Natiunilor Unite de la New York, unde a aparat egalitatea politica, economica si salariala pentru ambele sexe. Angajarea, astfel, in mod public, in feminism

A studiat literatura engleza la Universitatea Brown

In ciuda programului ei incarcat, Emma, ​​​​in 2009 a inceput sa studieze literatura engleza la Universitatea Brown. Dupa cum a comentat ea insasi, ii place sa studieze „mai mult decat orice altceva”. Astfel, in mai 2014, a absolvit Brown. 

In ceea ce priveste viata ei privata, Emma a petrecut doi ani cu finantatorul Jay Barrymore , de care s-a despartit in martie 2010 din cauza programelor lor complicate. Un an mai tarziu, a fost fotografiata cu actorul Johnny Simmons , o relatie care avea sa se incheie in 2011. In 2019, a devenit cunoscut ca se intalneste cu omul de afaceri Leo Robinton.