De ce să optezi pentru o ojă semipermanentă?

Oja este unul dintre cele mai comune gesturi de frumusețe pentru femei. Este o mică atingere care doar ridică nivelul de eleganță în prezentarea generală. Cu excepția faptului că, în general, lacul nu durează suficient. Se desprinde doar la câteva zile după aplicare, iar unghiile devin mai puțin interesante de privit. Pentru a evita acest inconvenient, multe femei au apelat la oje semipermanente. Descoperă motivele pentru care ar trebui să optezi pentru oja semipermanentă.

Durabilitate mai bună

Acesta este principalul avantaj al lacului semipermanent. Durează semnificativ mai mult, până la aproximativ trei săptămâni. Ceea ce înseamnă că poți avea unghii frumoase în tot acest timp, fără a se ciobi lacul. Textura sa nu este prea diferită de cea a unui lac clasic. Dar poți observa că este mai gros. Poți respira și uita de unghii pentru o vreme!

O aplicare ușoară

Contrar a ceea ce ți-ai putea imagina, aplicarea unui lac semipermanent nu necesită o procedură hipercomplicată. Într-adevăr, se face la fel ca în cazul instalării unui lac clasic. Singura diferență este că va trebui să treci la polimerizarea cu lumină UV. Uscarea este și ea ultra-rapidă, nu va trebui să aștepți foarte mult în cazul aplicării unui lac clasic.

Un aspect natural

Daca te întrebi de finisajul pe care un lac semipermanent îl va avea pe unghii, poți fi liniștită. Într-adevăr, oferă un aspect foarte natural și o strălucire mai bună. Este o alegere perfectă pentru a-ți sublima unghiile pentru o lungă perioadă de timp. Pentru o aplicare semipermanentă a lacului acasă fără ajutorul unui profesionist, fă-ți timp să alegi marca potrivita de ojă semipermanentă.

Ușor de îndepărtat

O alta teamă a femeilor în ceea ce privește oja semipermanentă se referă la etapa în care va trebui îndepărtată. Într-adevăr, la sfârșitul acestor trei săptămâni, propriile unghii vor fi deja crescute din nou și, evident, va trebui să te gândești să îți îndepărtezi oja semipermanentă. Procesul este foarte simplu. Unghiile sunt învelite în bumbac care a fost anterior îmbibat cu acetonă. Va trebui să aștepți aproximativ zece minute pentru a lăsa produsul să acționeze pentru a elimina straturile de lac prezente.

Atenție la unghiile fragile

Lacul de unghii semipermanent este o soluție perfectă pentru unghiile frumoase de lungă durată, dar această soluție nu este recomandată pentru unghiile care sunt deja deteriorate sau foarte fragile. În acest caz, cere sfatul unui profesionist dacă unghiile tale au suferit daune în trecut pentru a alege cele mai bune opțiuni pentru unghii sănătoase.

Pe scurt, manichiura semipermanentă este o varianta foarte avantajoasa pentru femeile ocupate ale erei noastre. Te face să îți păstrezi unghiile frumoase și strălucitoare pentru o perioadă îndelungată și ai de ales între multe culori!

Sursa foto: Freepik