Cum sa calatoresti cu copii

Vrei sa pleci in vacanta, dar ai nevoie de un loc prietenos cu familia? Te temi sa calatoresti cu copiii tai din cauza inevitabilelor dureri de cap? Nu amana cu totul calatoriile. Calatoria cu copii este foarte realizabila si poate fi chiar placuta daca faci pregatiri ample. Cu putina planificare pentru nevoile lor specifice de calatorie, copiii pot fi tovarasi si parteneri excelenti de calatorie.

Cauta destinatii de calatorie

Aflati cat timp va ajunge pana acolo si ruta optima. Daca sunt doar cateva ore, o plimbare cu masina poate fi cel mai bun pariu. Daca este mai lung de cateva ore, este crucial sa se decida intre o calatorie rutiera si cea aeriana. Daca va fi o excursie rutiera, gasiti un traseu care are repere, peisaje si locuri interesante pentru a face pauze.

Cautati atractii pentru familii in apropierea destinatiei dvs. Probabil ca muzeele si peisajele extraordinare nu le vor pastra atentia. Planificati o vizita la atractii populare, cum ar fi un parc de distractii, ca parte a itinerariului general.

Planificati in prealabil opririle pentru a coincide cu nevoile copiilor dvs. Planificati opritoarele care functioneaza potrivit programului dvs., cum ar fi orele de masa, schimbarea scutecelor si pui de somn. Selectati puncte de oprire convenabile, cum ar fi restaurantele cu locuri de joaca.

Faceti o lista de atractii ciudate, la marginea drumului, cum ar fi cea mai mare sticla de ketchup sau un turn de apa pictat cu baschet.

Cautati statii mari pentru camioane sau statii de calatorie in care exista o multime de spatiu pentru a va plimba, o multime de gustari prin care sa va uitati si poate chiar un bibelou sau o jucarie care ar putea atrage atentia.

Adaugati tampoane pentru aclimatizare

Daca ati stabilit deja ca fereastra de calatorie este minima, fara probleme, asigurati-va ca adaugati timp pentru opriri suplimentare in groapa, pauze multiple la baie si timp pentru ca acestea sa se adapteze la noi fusuri orare. Cand va intoarceti acasa, construiti o zi suplimentara, astfel incat sa nu fie nevoiti sa se intoarca la scoala a doua zi dupa ce au ajuns acasa.

Cand este posibil, incercati sa gasiti zboruri cu pauze mai lungi, cu pauze in locatii noi si cu locuri in avion langa bai.

Faceti rezervari cu cazare adecvata

Asigurati-va ca rezervati o camera suficient de mare pentru a gazdui toata lumea. Asigurati-va ca aveti suficiente paturi, locuri de parcare, locuri pentru depozitarea obiectelor de valoare, un mini-frigider si orice alte nevoi suplimentare (de exemplu, fier de calcat, uscator de par, umerase suplimentare).

Cereti-va extra pentru efectuarea rezervarilor. Poate fi dificil de acomodat in ziua sosirii.

Exista reguli speciale pentru calatoria cu avionul cu copii. Cercetati restrictiile de locuri si articolele pe care vi se permite sa le expediati gratuit inainte de a finaliza itinerariul.

Cand va inregistrati, unele locatii au figurante suplimentare, cum ar fi jucarii, delicatese si diverse articole pentru copii. Asigurati-va ca solicitati orice elemente suplimentare puteti. Hotelurile sunt dornice sa multumeasca si sa retina oaspetii oferind tot posibilul.

Incorporati timp pentru adulti in program

Oricat este posibil, indiferent daca este vorba de cautarea furnizorilor de ingrijire din zona sau pur si simplu, pe rand, va asigura ca includeti timp pentru relaxarea adultilor. Daca totul este despre copii si nu exista pauze, problemele minime vor fi in curand suficient de agravante pentru a irita si mania.

Asigurati-va ca gasiti la dispozitie la domiciliu bebelusi de renume.

Programati un masaj de cupluri in timp ce copiii sunt plecati.

Mergeti undeva ca un bar sau un cazinou unde minorii nu au voie.

Gasiti un restaurant de 4 stele si luati o cina relaxanta.

Aduceti un dispozitiv media

Optiunile sunt aproape nelimitate, cu smartphone-uri, phablete, tablete si laptopuri de la multi furnizori. Retineti ca exista optiuni pentru copii, cum ar fi VTech Innotab, LeapFrog Epic si Fuhu Nabi. Desi aceasta este o preocupare pentru unii psihologi, exista o multime de aplicatii dezvoltate special pentru copii.

Daca imprumutati smartphone-ul personal copilului dvs., nu uitati sa activati setarile adaptate copiilor, cum ar fi ,,Accesul ghidat” de pe iPhone.

Amintiti-va castile. Ultimul lucru pe care tu, sau altii din jurul tau, vrei sa-l auzi este un joc care canta mereu acelasi ton.

Impachetati un kit de colorat

Fie ca este vorba de creioane, creioane sau markere, a aduce ceva de desenat sau de colorat este o modalitate excelenta pentru copiii dvs. de a petrece timpul. Este, de asemenea, ceva care sa-i tina linistiti si angajati intr-o priza creativa.

Daca aveti mai mult de un copil, asigurati-va ca impachetati duplicate ale tuturor. Fiecare parinte stie durerea cand ambii copii doresc exact acelasi creion.

Construiti un kit interesant de colorat magnetic cu banda magnetica, super adeziv si o foaie de cookie pentru a mentine mizeria la un nivel minim.