Cum poti cuceri un barbat

Fiecare femeie are atu-urile ei cand vine vorba de a lasa o impresie buna unui barbat. Totodata, fiecare barbat cauta ceva diferit la o femeie. Nu putem spune ca toti barbatii cauta aceleasi lucruri. Unii cauta modestie, inteligenta, altii se focuseaza numai pe aspectul fizic. Ca femeie, trebuie sa cunosti bine barbatul pe care vrei sa-l cuceresti si apoi sa intri in actiune, utilizand tot ce ai mai bun pentru a cadea la picioarele tale.

Exista totusi, anumite aspecte ale femeilor carorar barbatii nu le pot rezista. Sa aflam cum poti cuceri orice barbat!

Umorul este un aspect important intr-o conversatie. Barbatii vor fi atrasi de femeile care ii fac sa zambeasca si sa rada. Vor gasi in ea o persoana interesanta, cu care ar mai dori o discutie cu alte ocazii. Atentie insa, nu trebuie sa te comporti ca un clovn si sa exagerezi cu umorul si glumele proaste.

Un alt aspect important este sa dovedesti ca esti o femeie indrazneata. Barbatii adora sa vada femei care sunt sigure pe ele si stiu sa se descurce, oricare ar fi problema. Incearca sa il surprinzi mereu cu ceva nou si sa nu iti fie teama sa ii arati care iti sunt fanteziile. Spontaneitatea va merge mana in mana cu o viata sentimentala iesita din rutina.

Barbatilor le place ca femeile sa fie cat mai feminine. Alege fusta sau rochia, in loc de o pereche de blugi. Nu te machia insa prea strident, pentru ca ei vor prefera intotdeauna naturaletea. Nu fii o persoana vulgara pentru a nu denota alta personalitate.

Farmecul tau trebuie sa stea in personalitatea ta, nu in aspectul fizic. Poti cuceri barbatul, doar evidentiand anumite trasaturi ale tale, pe care el le va gasi atragatoare si interesante. De asemenea, nu uita ca mereu sa adopti o atitudine pozitiva si energica, plina de rafinament.

Zambeste mereu cand vorbesti cu el, va adora acest lucru. O femeie zambitoare este mai deschisa, mai placuta si atractiva. Zambetul semnifica un semn de acceptare si barbatii vor prefera intotdeauna femeia care stie sa se bucure de viata, in loc de cineva care sta intr-un colt, aparent morocanoasa.

Incearca sa iti gasesti punctele slabe si sa le accepti asa cum sunt. Poti insa sa le remediezi si sa nu le afisezi intr-un mod abuziv. Daca ti-a picat cu tronc un barbat, incearca sa nu ii arati acest lucru, deoarece el va considera ca esti o persoana care o va avea 100%, iar tu trebuie sa demonstrezi ca nu oricine te poate avea.

Vointa si rezistenta sunt lucruri care ii pun pe barbati sa se gandeasca in alta perspectiva. Acestia te vor vedea ca o prada mai greu de avut si ii va incanta sa se lupte pentru tine.