Ce limba straina sa inveti pentru videochat?

videochat

Daca vrei sa fii model de videochat, mai mult ca sigur stii deja faptul ca persoanele cu care urmeaza sa interactionezi sunt din alte colturi ale lumii. Din acelasi motiv, limba engleza a devenit o cerinta obligatorie in cadrul multor studiouri. Iata de ce lipsa acesteia reprezinta un dezavantaj si ce poti face daca n-o cunosti!

De ce modelele trebuie sa comunice in limba engleza?

Majoritatea studiourilor solicita limba engleza la un nivel cat mai avansat. O astfel de cerinta este de la sine justificata, datorita faptului ca este vorba de o limba de circulatie internationala si doar cu ajutorul acesteia se poate realiza o comunicare placuta.

Totusi, nu este nevoie sa o stapanesti perfect. In schimb, poti fi acceptata intr-un studio videochat cu unele cunostinte minime. In discutiile cu membrii sunt utilizate cuvinte si expresii uzuale, ceea ce inseamna ca nu se pune foarte mult accent pe gramatica, ci pe energia din interactiune.

Poti face videochat daca nu stii engleza?

Nimeni nu s-a nascut invatat, insa limba engleza reprezinta unul dintre elementele cheie pentru a avea parte de castiguri mari in aceasta industrie. Desi poti incepe fara sa o vorbesti deloc, pe termen lung acest lucru nu este acceptat.

Din fericire, la un studio de renume, asa cum este www.studio20.ro, trainerii iti ofera cursuri gratuite si materiale ajutatoare pentru a rezolva aceasta problema. Astfel, poti ajunge la un nivel conversational mai rapid decat crezi.

Accelereaza procesul de invatare, dand dovada de seriozitate si implicare in ceea ce faci! In timpul liber, citeste cat mai multe expresii si invata pronuntia cuvintelor. De asemenea, urmareste filme fara subtitrare si descarca aplicatii de limbi straine.

Majoritatea membriilor dintr-un studio de videochat sunt intelegatori, au rabdare si incearca sa te ajute atunci cand te afli la inceput. Vorbeste cu acestia cat de des poti si vei vedea ca totul devine din ce in ce mai simplu. Intr-o sesiune privata, se pune accent pe trasaturile tale feminine si este mult mai important sa creezi o atmosfera placuta. Discuta despre viata personala a celuilalt, zambeste si arata cat mai multa empatie. In felul acesta, il poti convinge sa stea activ mai mult si sa revina la tine.

videochat

Ce alte limbi straine poti invata?

Atunci cand cunosti limba engleza la un nivel conversational, ai deja un avantaj major in videochat. Poti vorbi cu unii membri si in alte limbi straine, cum ar fi franceza sau spaniola. In general, cunostintele de cultura generala si abilitatile de comunicare conteaza mult mai mult.

Este necesar sa adopti un limbaj potrivit, iar atitudinea ta sa ramana una pozitiva. Chiar daca ai emotii si te gandesti ca nu o sa stii ce sa spui, trebuie sa ramai in controlul acestora si sa nu te lasi descurajata de rezultatele negative cauzate de lipsa de experienta.

Daca iti doresti sa lucrezi intr-un studio cu renume si consideri faptul ca lipsa de cunostinte in limba engleza reprezinta o bariera in calea succesului tau, ar fi bine sa analizezi lucrurile si din alta perspectiva.

Atat timp cat exista dorinta de a reusi, nimic nu este imposibil. Alege un studio cunoscut si beneficiezi de toata sustinerea de care ai nevoie pentru a-ti putea forma o cariera si pentru a ajunge la castigurile la care visezi.