Care e puterea ta de seductie?

Felul in care te imbraci si te comporta spune ceva despre puterea ta de seductie. Fa acest test si afla care este atuul tau in cucerirea barbatilor.

1 Dacă ai avea dreptul la un singur produs cosmetic, ce ai alege? A. Ruj.B. Fond de ten.C. Crema hidratanta.

2 Parfumul pe care il folosesti este: A. Dulce.B. Discret, floral.C. Cu aroma de fructe.

3 La ce te duce cu gandul cuvantul „carte”? A. La o carte de vizita.B. La o carte de citit.C. La o carte de joc.

4 Daca ai avea posibilitatea sa alegi, ai prefera sa traiesti: A. In epoca medievala.B. In perioada interbelica.C. In prezent.

5 Daca ar fi sa te reincarnezi intr-un animal, care ar fi acesta? A. O pantera.B. O lama.C. O gazela.

6 In ce obisnuiesti sa dormi? A. Intr-o camasa de noapte vaporoasa.B. In bluza lui de pijama.C. In costumul Evei.

7 La restaurant, ti se ofera ceva de baut. Ce comanzi? A. Martini.B. Un cocteil.C. Vin.

8 Dacă ai scrie o carte, pe eroina ta ar chema-o: A. Izabela.B. Alexandra.C. Ana.

9 In ce alegi sa te imbraci pentru o intalnire romantica? A. Intr-o bluza cu un decolteu adanc si o fusta.B.Intr-un taior cambrat si in pantaloni.C. Intr-o rochie cu cordon in talie.

10 Ti-ar fi placut sa inventezi: A. Tocurile cui.B. Telefonul mobil.C. Ochelarii de soare.

11 La ce te duce cu gandul culoarea rosie? A. La buze.B. La negru.C. La Mos Craciun.

Majoritatea A

Te vrei femeia fatala. Iti pasa foarte mult de ce cred ceilalti despre tine, mai ales barbatii. Din acest motiv, iti cultivi cu minutie o imagine spectaculoasa, in fata careia sa nu poata rezista niciun barbat. De fapt, nu esti chiar atat de irezistibila si, in spatele mastii de femeie fatala, ascunzi o femeie nesigura, care isi doreste cu disperare sa se faca placuta. N-ar strica sa ai mai multa incredere in tine si sa-i lasi pe ceilalti sa te descopere asa cum esti cu adevarat.

Majoritatea B

Cerebrala si comunicativa. Te faci placuta si cuceresti mai ales prin felul in care te comporti si vorbesti. In cazul tau, sarmul si, implicit, puterea de seductie stau nu atat in aparitie si in aspect fizic, cat in puterea mintii tale, in forta personalitatii tale. Pe de alta parte, este foarte adevarat ca magnetismul tau intelectual ii poate intimida si indeparta pe unii barbati, care, desi te admira, devin stangaci si se simt coplesiti in prezenta ta.

Majoritatea C

Naturala si inocenta. Nonsalanta si inocenta pe care le manifesta in preajma barbatilor ii fac sa se simta folosind, relaxati si puternic, adica exact cum le place sa se simta in preajma unei femei. Ba, uneori, ca sa le dai satisfactie maxima, te pricepi de minune sa imbraci haina naivitatii. In realitate, esti o persoana foarte vie la minte, care stie exact pe ce buton sa apese pentru a se bucura de succes. Puterea ta de seductie este remarcabila.