Oje semipermanente și Polygel pentru manichiuri perfecte

Chiar dacă arată ca un lac clasic, oja semipermanentă este mult mai eficient. Lacul clasic se cojește după o săptămână sau chiar 3 zile. Vei avea unghii urâte dacă nu le cureți. Această problemă este acum rezolvată cu oje semipermanente. O manichiură cu ojă semipermanentă durează mai mult. Cu oje semipermanente, îți poți păstra manichiura pe unghii timp de 2 săptămâni. În plus, gelurile profesionale pentru unghii rămân la locul lor aproximativ 18 zile, indiferent de agresiune. Așa că îți poți răsfăța unghiile cu acest tip de acoperire, pentru ca manichiura să fie frumoasă mai mult timp. Pe lângă durabilitatea sa, oja semipermanentă este mai ușor decât produsul clasic. 

Manichiura ușoară și perfectă

Permite o aplicare ușoară, cu culori mai strălucitoare. Aspectul său nu este atenuat nici după trei săptămâni. Vei avea o manichiură perfectă, ca în prima zi, până când te hotărăști să o scoți. Dacă vrei să ai unghii lăcuite o perioadă îndelungată, alege oje semipermanente care reprezintă un compromis bun. Pe de o parte, lacul clasic este ușor de îndepărtat, așa că trebuie să utilizezi solvenți în mod regulat sau chiar zilnic. Finisajul durabil te va reține doar câteva minute. Dacă vei alege oje semipermanente nu te vei deranja cu manichiura în următoarele 3 săptămâni. Acum îți poți permite o clipă liberă și pentru relaxare. În magazinul online evoqe.ro ai multe variante de culori de oje semipermanente din care să alegi.

Ce se întâmplă dacă alegi Polygel

Te-ai săturat de unghii sparte sau de vopsea decojită? Ce se întâmplă dacă alegi Polygel? Această tehnică revoluționară de lac de unghii oferă o manichiură perfectă cu aderență și rezistență de lungă durată. De ce ar trebui să alegi cu siguranță Polygel și nu o altă ojă? In lumea manichiurii si pedichiurii, Polygel reprezintă o tehnica inovatoare, dar mai presus de toate, este uşor de folosit. Tocmai din cauza simplității o aleg multe femei care doresc sa aibă unghiile și mâinile perfecte.

Denumit și gel acrilic sau acrigel, polygelul este un produs folosit în institutul de frumusețe sau acasă pentru înfrumusețarea sau reconstrucția unghiilor. Constă dintr-un amestec de gel UV și rășină acrilică care acoperă unghiile. Aceste două componente sunt deja folosite în domeniul manichiurii. Rășina acrilică este o unghie artificială solidă care poate ascunde unghiile casante. Dar redarea sa nu este întotdeauna naturală. În plus, poate deteriora unghia. Gelul UV este o metodă mai nouă. Constă în aplicarea diferitelor straturi de gel pe unghie pentru a o întări. Redarea este mai strălucitoare și mai naturală, dar rezistența nu este foarte lungă. Polygel este uniunea acestor două elemente care creează un produs mai sofisticat. De fapt, combină cel mai bun gel și rășină pentru a sublima unghiile, făcându-le rezistente și puternice. Este ușor de utilizat și foarte ușor de aplicat.